2777
2789
اصلا بحث قیافه و تیپ و اینا نیست بحث اینه کخ همیشه هم خودش هم خانواده ش طلبکارن منم بهش گفتم قرار نی ...

چند بار خانوادت با شوهرت عین خانوادش رفتار کنه واکنش شوهرتو ببین هم دیگه نمیتونه طلبکارت بشه هم متوجه میشی ادما چقدر خودخواهن 

همسر سابقم گفت و من احساس عجز می کردم ...آنقدر گفت نمی خوامت و طلاق طلاق کرد که پدرم اقدام کرد برای ...

اینا سادیسم‌دارن از اینکه اعتماد بقیرو ازشون بگیرن حس برتری میکنن 

اشتباه اینه از اول وقتی بی احترامی میکنن یا شروع میکنن شخصیت تخریب کنن جوابشونو عین خودشون عین رفتار خودشون نمیدید چشم پوشی میکنید هم پررو تر میشن هم میفهنن چجوری حرصتون بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من بازم میخوام زندگیه مشترکمو حفظ کنم ولی خیلی بهم برمیخوره میخوام ببینم اگر بهش بگم منم پشیمون ...

منم خیلی تلاش کردم حفظ کنم چند ماه نزدیک یک سال تلاش کردم و فقط تحقیر شدم!!!

آخرشم پافشاری کرد تا طلاق ...

رفتنی میره به زور نمیشه نگهش داشت که !

...Don't judge situation , you've never been in

اینا سادیسم‌دارن از اینکه اعتماد بقیرو ازشون بگیرن حس برتری میکنن اشتباه اینه از اول وقتی بی احترامی ...

روانشناس قبل از طلاق که باهاش حرف زده بود بهم گفت خانوم من این آقا رو دیدم رفتارش منزجر کننده ست از بالا به همه نگاه می کنه و خودشیفته ست ولش کن بذار بره دنبال زندگیش

...Don't judge situation , you've never been in

چیزی که داره روز به روز زیاد میشهمرد خود شیفتهایییییشششش

دلیلش اینه از اول زنها مردو پررو و طلبکار میکنن مردا اینطور نیستن از اول موذیانه و با سیاست رفتار میکنن حتی قطره چکونی محبت میکنن صدشونو نمیزارن مگر تو دوران اشنایی برای مخ زنی و وابسته کردن زن بالا تر خودشون

نه ببین من میخوام برای بار دیگه که تکرار کرد بهش یه جوابی بدم که برای همیشه لال شه

بگو دل به دل اتوبان داره یا هنوزم دیر نشده راه بازه . ولی کلا اون از نادانی یه چی گفته بنظرم 

دلیلش اینه از اول زنها مردو پررو و طلبکار میکنن مردا اینطور نیستن از اول موذیانه و با سیاست رفتار می ...

نب بابا از وقتی چشمشون و باز میکنن مادر داره قربون صدقه شون میره بزرگ م که میشن دخترا میریزن دورش

نتیجه ش میشه همین خودشیفتگی افراطی

حالا تازه نقش خواهرها هم جدا

اتفاقا همین ولش کن ولش کن یچیزی گفته یجوری شخصیت زن بی ارزش میشه که بعد مدتی نمیشه جلوشو گرفت

مردی که عاقل باشه اصلا نیاز نیست ادبش کنی از اول خودش همچین حرفی نمیزنه . اونی،هم که میزنه مگر با ترس مهارش بشه کرد وگرنه گمون نمیکنم