2777
2789
عنوان

خسته شدم از خانوادم

232 بازدید | 11 پست

نمیدونم چکار کنم.نه محبتی نه احترامی..از پشت سر همدیگه رو میزنن..یعنی میشد نجات پیدا کنم.همش توو اتاقم🥲

بخاطر رابطم مجبورم موندم توو این خانواده.

خجالت میکشم از خانواده م

من نمیدونم چرا بعضی خونواده ها برا بچه هاشون ارزش قائل نمیشن

چون بلد نیستن.فقط بلدن خورد کنن ادمو.بعد توقع دارن بچه احترام بگیره و همیشه باشه..

منی که دخترم دعای هر شبمه برم از این خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بلد نیستن.فقط بلدن خورد کنن ادمو.بعد توقع دارن بچه احترام بگیره و همیشه باشه..منی که دخترم دعای ...

بلاخره تو ازدواج میکنی میری نگران نباش

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

همه از خانوادشون مینالن والا اگر کسی از خانوادش تعریف کنه،تعجب می‌کنم

هستن کسایی که از خانوادشون راضین.

من خسته م.بهمم میگن ازدواج کن برو تا راحت بشی🤦‍♀️

هستن کسایی که از خانوادشون راضین.من خسته م.بهمم میگن ازدواج کن برو تا راحت بشی🤦‍♀️

آخه سنی هم ندارید چ خبره باید خودت بخوای بهشون توضیح بده بگو من هدف دارم و مسئول زندگیم خودم هستم...با توضیح دادن قانعشون کن 

منم با خانوادم صحبت کردم حتی با جروبحث هم ک شده،خودمو سبک کردم دیگه کاریم ندارن چون هرچی تو ذهنم بودو گفتم 

گاهی وقتا درستش اینه افکارتو بگی به والدینت بخدا قضاوتتم نمیکنن شاید جلو روت بگن ولی پشت سرت راجب حرفات فکر میکنن و حتی ممکنه درکت کنن

مامان باباها فرزنداشونو دوست دارن فقط بلد نیستن چطوری محبت  و توجه رو نشون بدن با دعوا و جروبحث دلسوزیشونو میگن

آخه سنی هم ندارید چ خبره باید خودت بخوای بهشون توضیح بده بگو من هدف دارم و مسئول زندگیم خودم هستم... ...

میدونی عریزم مشکل چیه.خانواده ای که فقط بلدن بگن ازدواج.یعنی به بعدش فکر نمیکنن که این دختر .هرکسی از راه رسید شوهر کنه بهش‌.عاقبتش چی میشه.ایا خوشبخت میشه..همین خانواده فردا ازدواج ناموفق داشته باشیم.گردن نمیگیرن میگن بمون زندگی کن.

بارها حرف زدم.منی که انقدر صبورم.بعضی موقع دیونه میشم داد میزنم و با گریه دیگه..

اطرافیانم میگن نمون برو.تو خیلی زحمت میکشی.برو حداقل ارامش داشته باشی..منطقی نیست اینکه هر کسی رسید بگم‌‌من با این ازدواج میکنم..

میگی سنی نداری.منی که ۲۳ سالمه.مادرم بهم میگه پیر میشی .کسی نمیگیرتت.گیر افکار پوسیده افتادم.

خداروشکر شما حرف زدینو خانوادتون متقاعد کردید.الهی همیشه در ارامش باشی عزیزم💓

میدونی عریزم مشکل چیه.خانواده ای که فقط بلدن بگن ازدواج.یعنی به بعدش فکر نمیکنن که این دختر .هرکسی ا ...

سخته باز خانواده من میگفتن شوهر نمیکنی،حداقل درس لعنتیتو بخون به یه جایی برسی 

خانواده شما ممکنه متقاعد کردنشون سخت باشه حق داری 

بازم زندگی جریان داره بهشون بگو هر وقت صلاح دونستم و با آدم درستش آشنا شدم،اونوقت قصدم جدیه نه اون شخصی شما برام پیدا کنین این میشه خودخواهی،شکنجه کردن فرزند 

بگو هدف دارم زندگی میخوام بکنم نمیخوام قربانی شوهری بشم ک سد راه منه مگر اینکه اون فرد آینده همه جوره حمایت و تشویقم کنه 

فقط میتونم بگم به فکر خودت و سلامت روح و روانت باش 

بخدا ارزش نداره 

ممنونم از امیدواریت 

لطف داری منم برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم🙏🏻💝

سخته باز خانواده من میگفتن شوهر نمیکنی،حداقل درس لعنتیتو بخون به یه جایی برسی خانواده شما ممکنه متقا ...

ممنونم از لطف و محبتتون که برام وقت گزاشتید 💓🙏

الهی همونی که میخوایی بشه 💓

من درس نخوندم تا دیپلم رفتم.خانواده هم از خداشون بود.بخدا خجالت میکشم برای اینکه اتفاق مثبتی توو زندگیم نیست خوشی نیست که برای دوستم تعریف کنم..همیشه فقط خورد کردنو.یه لقمه غذا گزاشتن .با منت

بارها گفتم تا خودم نخوام ازدواج نمیکنم.هر موقع لایقش پیدا بشه ازدواج میکنم.خانواده هم زور بهشون میاد

تنها امیدم اینه که به هدفم برسم و برم پی زندگیم نمونم اینجا..

بازم یه دنیا ممنونم ازتون.برای خوش قلب بودن و درکتون.بهترین ها نصیب قلب مهربونتون بشه

ممنونم از لطف و محبتتون که برام وقت گزاشتید 💓🙏الهی همونی که میخوایی بشه 💓من درس نخوندم تا دیپلم ر ...

حالا درس مهم نیست راحت میتونی دانشگاه مدرک بگیری مهارت خیلی مهم تره 

حرفه یا هنر یا شغلی هر چیزی ک بهش علاقه داری با جون و دل ادامه بده خودتو ثابت کن دختر من مطمئنم میتونی 👍🏻

خواهش میکنم وظیفس من هدفم اینه تو این سایت هرکی دلش گرفته یا ناراحته بهش دلداری و امید بدم،تا دوباره شارژ بشه💝

همه آدما نیاز دارن حرفای خوب بشنون تا قوت قلب بگیرن🙏🏻

اصلا خودم احساس بهتری میکنم طرفو خوشحال کنم🙂

تو لایق بهترین ها هستی دختر خودتو دست کم نگیر 💞

قراره یک بار زندگی کنیم به حرف دلت گوش کن مثبت اندیش باش حرفای منفی رم بنداز دور بعد یه وقتایی باخودت میگی انقدر ارزش نداشت بابتش ناراحت بشم یا خودمو اذیت کنم

قربونت بشم🫂

حالا درس مهم نیست راحت میتونی دانشگاه مدرک بگیری مهارت خیلی مهم تره حرفه یا هنر یا شغلی هر چیزی ک به ...

عزیزدلی شما .شماهم لایق بهترین ها هستید.خوشحالم که باهاتون هم صحبت شدم.اتفاقی بود ولی خیلی حس خوبی بهم‌منتقل کردی.

باعث شدی به خودم بیام و یاداوری کنم که من ارزشمندم.

از خدا بهترین هارو برای قلب مهربونت میخوام.

یه دنیا ممنون💓💓