2777
2789
عنوان

مادر یکی از بچه ها دم مدرسه به همسرم شماره داده

| مشاهده متن کامل بحث + 86884 بازدید | 491 پست
تو با این تهدیدش کن بگو شوهرم خواسته بگه من دبم نیومده گفتم بخاطر بچش زندگیش از هم نپاشه بچش ییوفته ...

میترسم داد و فریاد کنه آبروریزی شه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

برا این زنا. فقط دول و پول مهمه

من یکی رو می شناختم متاهل بود شوهرش از ی شهر خیلی کوچیک بود فک می کرد کارهای خانمش روشنفکری ه

به دوستم گفته بود می خوام همه مردها رو امتحان کنم بیا بریم دبی ..ایرانی ها رو دیگه کامل تست گرده بود

دختر بالاشهری بود مامانش هم زن خوبی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ، بعضی آدم ها ذاتشون بده به خدا زن و مرد هم نداره.من الان خودم یکی بهم پیام بده یا اصلا ح ...

مامان یکی از پایه های بالاتره نمیتونم شمارش گیر بیارم

من یکی رو می شناختم متاهل بود شوهرش از ی شهر خیلی کوچیک بود فک می کرد کارهای خانمش روشنفکری هبه دوست ...

وای چ چیزا

ادم میمونه اصن چی بگه😨

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

حالا اگه اين اتفااق برعكس بود و يه باباي بچه ميخواست به شما شماره بده بازم ذهن شما درگير بود كه كسي ...

والا بازم فکرم درگیر میشد کسی فکر بد درباره ام نکنه چون زنه آدم خوشنامی نیست