2777
2789
عنوان

مادر یکی از بچه ها دم مدرسه به همسرم شماره داده

| مشاهده متن کامل بحث + 86907 بازدید | 491 پست
نه نمیخوای که اعاده حیثیت کنیمنظورم اگر روابط دوستانه باهاشون داری بخاطر رفت و آمد زیاد به مدرسهدر ح ...

با مدیرشون جورم به خاطر بیماری دخترم باهاش در ارتباطم که مراقب بچه باشن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

با مدیرشون جورم به خاطر بیماری دخترم باهاش در ارتباطم که مراقب بچه باشن

اگه صلاح دونستی بگو

اگر ایجاد حاشیه بیشتر میشه

ولش کن

ولی من چون خیییلی حساسم رو این مورد

یه جور باید زهرم رو بریزم

شما عاقلانه تصمیم بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صلاح دونستی بگواگر ایجاد حاشیه بیشتر میشهولش کنولی من چون خیییلی حساسم رو این موردیه جور باید زه ...

دقیقا منم تا یه کاری باهاش نکنم دلم خنک نمیشه 

خیلی دلم میخواد کل پرسینگاشو با ناخن بکنم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

به نظرت شوهرش و خانواده اش نمیدونن؟

کم پیش میاد مرد بدونه زنش همچین لجنیه و سکوت کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

غلط کردن حرف چی می خوان دربیارن براتون 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹