2777
2789

پرستارم و متاهلم و دو تا بچه دارم

شیفت شب بودیم چهار تا همکار دور هم نشسته بودیم و صحبت میکردیم

این ی خرده نزدیک من بود سر صحبت رو باز کرد و ی سری حرفای معمولی زدیم

من پرسیدم اصالتا کجایی هستی و از این حرفا

بعد بلند شد رو ب بقیه کرد و گفت ی زن حتی اگه متاهل باشه و دو تا هم بچه داشته باشه اگه بخواد خیلی راحت میتونه مخ ی پسر رو بزنه 

من هنگ کردم همه منو نگاه کردن😐😐

اینم بگم پسره خیلی خوشگله همه روش کراشن

چرا این حرفو زد ب خدا حرفامون معمولی بود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی جنبه بود 

فاصله بگیر ازش مشکل از شما نبوده

کی درست میشه اخه این اوضاع دو کلمه ادم جرات نمیکنه صحبت کنه با کسی😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

باید میدونستی ک نر جماعت صحبت معمولیم نمیش باهاشون کردالبته نر نه مرد مزددایی هستن ک اصلا سر صحبت با ...

کاش این مردایی که میگی رو منم میدیدم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

واسه همینه ک خیلی ببخشیدمیگن توقشر کادردرمان خیانت زیاده .یکی مثدهمین اقا ک ب خودش اجازه داده همچین حرفی بزنه ک ببینه طرف اهلش هست یا نه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من