2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ایتا یک کانال پیدا کردم سوسیس خانگی می فروشه اسم طرف هم خانوم فکریان بودش مامانم گرفت طمعش عالی بود

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

میشه بگی طعمش بااون اماده ها چقدر فرق داره

والا خیلی فرق داره ...از لحاظ بهداشت و اینا هم ک آدم با خیال راحت میخوره..من بچه مدرسه ای دارم و ی نوزاد دارم بیشتر از مرغ و گوشت میخرم ازش چون سریع اماده میشه و خوشمزس وتنوعش زیاده 

تگت میکنم 

روش جدیدم یافتم مرغتو بزار ابپز بشه با پیاز و سیر و ادویه و هویج 

بلد همرو بریز تو میکسر با ی استکان اب مرغ و بعد ی قاشق پاپریکا توی ی اتکان اب مرغ حل کن بریز و 2یا3قاشق ژلاتین بنماری شده 

همه ک قشنگ قاطی شدن بریز تو ظرف استوانه ای تا4ساعت یا8 ساعت بعد برش بزن نوش جان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تگت میکنم روش جدیدم یافتم مرغتو بزار ابپز بشه با پیاز و سیر و ادویه و هویج بلد همرو بریز تو میکسر با ...

شما خودتون درست کردین؟

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

من درست کردم از تو گوگل بد نیست ولی باید همه ادویه هاشو داشته باشی تا اون طعم مطلوبو بهت بده

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️