2777
2789
عنوان

مادر یکی از بچه ها دم مدرسه به همسرم شماره داده

| مشاهده متن کامل بحث + 86889 بازدید | 491 پست
مامان یکی از پایه های بالاتره نمیتونم شمارش گیر بیارم

هی خدا، پس بیخیال ، اصلا شوهرت رو دیگه اون ورا نفرست.

شوهر خوشگل مصیبته ها😂

من همیشه میگم با یکی ازدواج میکنم که خیلی قشنگ نباشه فقط قد بلند باشه کافیه .

بابا زن ها هوایش میکنن ، خودشم فکر می‌کنه دیگه خیلی کسیه.

مراقبش باش

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

اینا سگ ماده های دوگانه سوز هستن که با یکی ودوتا کارشون راه نمیفته

با یکی دوسته یه سری یه خانومه ازش پرسید نمیترسی شوهرت بفهمه گفت بفهمه وقتی منو تامین نمیکنه 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شوهرت که محلش نداده براتم تعریف کرده.خودتم میگفتی این زنه فلانه .و چند تا خانم دیگه گفتن به شوهرشون شماره داده .بعدم محل ندادن ابروشون برده که اقا ها مزاحم شدن.شوهرتم دیدش فرار میکنه

الان به عده میان میگن مگه شوهرت یوزارسیفه ..کلا یه عده مرد ستیز که فکر میکنن همه زنها پاکدامنن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هی خدا، پس بیخیال ، اصلا شوهرت رو دیگه اون ورا نفرست.شوهر خوشگل مصیبته ها😂من همیشه میگم با یکی ازدو ...

باور کن خیلی داغونم رفت از خواب بیدارش کردم موهاشم شونه نزد با دمپایی رفت

برای منم اتفاق افتاد با این تفاوت که ما بچه نداریم و زنه جلوی چشمای خودم داشت مخ شوهرمو می‌زد.  تو کافه بودیم میز بغلی انداخته بود به شوخی و مسخره بازی و جلوی چشم خودم داشت قربون صدقه شوهرم میرفت ‌ .  شوهرمم گفت این ک پیشم نشسته زنمه اگه شکل تورو میخواستم تو ۲۰ سالگی ازدواج میکردم نه ۳۰ سالگی 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

شوهرت دروغ میگه بهت😂 مثلا میخواد بگه ببین من چقدر طرفدار دارم، قدرم رو بدون😌

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نیازی نیست وارد عمل بشید

حرکت همسرتون به اندازه‌ی کافی کوبنده بود😁

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان به عده میان میگن مگه شوهرت یوزارسیفه ..کلا یه عده مرد ستیز که فکر میکنن همه زنها پاکدامنن

یوزارسیف نیست ولی خوبه بیشتر جلب توجه میکنه قیافه اش