2777
2789
پسرم بهترین مدرسه شهر میرهدخترم بهترین مهد شهرهر دو خونه دارن از الان و سهام بورسیزمین و باغم داریم ...

خداروشکر 

تربیت سلیقه ای است 

اما باید قبول کنیم تو این اوضاع اقتصادی،پشتشون گرم نباشه،زندگی براشون سخت میگیره 

دومی رو من ناخواسته آوردم ولی سومی رو غلط بکنم😂

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب که چی؟کسی ازتون خواست مال و داراییتونو به رخ بقیه بکشین؟

ازم پرسیدن جوابشونو دادم ب رخ کسی نکشیدم

داراییمونم از سفره و جیب کسی نگرفتیم 

برای تک تک چیرایی ک داریم زن و شوهر زحمت کشیدیم

دیگه این بچتون رو زیاد داری ناز نازیش میکنی سوسول بار میاد

سرمایه ربطی به سوسول نداره 

اتفاقا اصلا سوسول نیست ، اگه آینده اش رو تضمین نکنم، بزرگترین ظلم رو در حقش می کنم، از نظر مالی تامین نباشه نمیتونه راحت درس بخونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
حرفات پراز پز و عقده بود

تو اونجوری فک کن،نظرت متین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر تربیت سلیقه ای است اما باید قبول کنیم تو این اوضاع اقتصادی،پشتشون گرم نباشه،زندگی براشون سخ ...

بله واقعا شرایط سختیه،ن عزیزم من چون خودم خیلی احساس تنهایی میکردم دوس نداشتم بچهام این حسو داشته باشن

بچهامم عاشق بچن

بچه سومم چند وقت پیش ب دنیا اومد بچهام الان موقع خواب دعا میکنن بازم خدا بهمون نی نی بده😂

[QUOTE=397910273]گفتم استفاده ای ازش نمیکنیم و اونم گذاشتیم برا بچهامون بجای اینکه یقه این و اونو بگیری با دقت عزیزم من باکسی مشکلی ندارم میگم بهتره جار نزنید قدم نورسیدتم مبارک

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 
گفتم استفاده ای ازش نمیکنیم و اونم گذاشتیم برا بچهامونبجای اینکه یقه این و اونو بگیری با دقت بیشتری ...

بیخیال عقده ی نداشتن هاش رو از ما طلبکاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله واقعا شرایط سختیه،ن عزیزم من چون خودم خیلی احساس تنهایی میکردم دوس نداشتم بچهام این حسو داشته با ...

ای جانم،پسر منم ذوق خواهرش رو داره، اصلا دلیل سقط نکردنم همین پسرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرمایه ربطی به سوسول نداره اتفاقا اصلا سوسول نیست ، اگه آینده اش رو تضمین نکنم، بزرگترین ظلم رو در ح ...

یعنی همه آدمایی که به ی جایی رسیدن همشون وضع مالی پدر و مادرشون خوب بوده که به ی جایی رسیدن؟؟ والا من تو دانشگاه تا جایی که باهاشون دوست هستم و در ارتباط هستم میدونم بالای 65 70 درصدشون وضع مالی خوبی مامان باباشون ندارن نه اینکه هیچی ولی معمولی دارن ولی خودشون تلاش کردن به همه جا هم رسیدن!!

انسانیتم خوب چیزیه آدم داشته باشه

نظر یا تاپیکی برات بد اومد مجبور نیستی، بمونی و بری تو بین دوطرف،احترام خودت رو نگهدار

1
5
10
15
20
25
30
35
40