2777
2789
بیخیال عقده ی نداشتن هاش رو از ما طلبکاره

ن آخه نگفتم از شرایط مالیم اینجا تا بحال 

الانم شما پرسیدی گفتم

از بس یه  جوی راه افتاده اینجا ک ندارن بچه میارن و هر کی بچه زیاد داره از بدبختیه  آینده ای نداره اون بچه توضیح دادم ک بدون برنامه و بدون برنامه ریزی برای آیندشون نیست

هرکی سبک زندگی خودشو داره هرجور و لذت میبره زندگی میکنه

یعنی همه آدمایی که به ی جایی رسیدن همشون وضع مالی پدر و مادرشون خوب بوده که به ی جایی رسیدن؟؟ والا م ...

اون زمان و زمان ما بله 

ولی تو این یه سال گذشته  از تورم خبر داری؟؟؟ 

میتونی تضمین کنید یسال دیگه اوضاع بهتر میشه؟؟؟

من حداقل در مورد ۲۰سال دیگه حرف میزنم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن آخه نگفتم از شرایط مالیم اینجا تا بحال الانم شما پرسیدی گفتماز بس یه جوی راه افتاده اینجا ک ندارن ...

والا از کارخونه هامون گفتیم از بنز هامون و از چیزهای خارجیمون 

اینقدر ذهنشون فقیره،دوتا آپارتمان رو برامون پز و عقده دونستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اون زمان و زمان ما بله ولی تو این یه سال گذشته از تورم خبر داری؟؟؟ میتونی تضمین کنید یسال دیگه اوضا ...

تورم همیشه هست

اون موقع ک جنگ شده بودم کسی از حال و روز الان خبر نداشت

منظورم اون ۸ ساله

ولی ب نظرم منم تربیت خیلی مهم تر از سرمایست

اگ تربیت درست نباشه میتونه همه سرمایه رو ی شبه ب باد بده

والا از کارخونه هامون گفتیم از بنز هامون و از چیزهای خارجیمون اینقدر ذهنشون فقیره،دوتا آپارتمان رو ب ...

بااحترام حرفمو پس میگیرم ازم دلخورنشید 🧡

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 
تورم همیشه هستاون موقع ک جنگ شده بودم کسی از حال و روز الان خبر نداشتمنظورم اون ۸ سالهولی ب نظرم منم ...

بله تربیت بحثش جداست 

من حرفم یه چیز دیگه بود

قبول کنید الان ترسناک تره 

حداقل برای من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خب طبیعیه نگرانی آدما و مدل زندگی ها،خواسته آدما همه و همه متفاوته

بله 

دید هرکس به دنیا متفاوت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون زمان و زمان ما بله ولی تو این یه سال گذشته از تورم خبر داری؟؟؟ میتونی تضمین کنید یسال دیگه اوضا ...

اگر این طوری بود هر کی مامان باباش دکتر بود نمیرفت درس یخوانه میرفت از پول باباش استفاده کنه به خودشم سختی نده بعد باباشم ی مغازه ی چیزی براش بخره یا ی ماشینی بندازه زیر پاش که ی وقت احساس ناراحتی نکنه سخت بهش نگذره

ی جوری میگی از اون زمان من  19 سالمه هنوز وارد 20 نشدم تازه سال قبل کنکور قبول شدم هزینه های همه چی تو اون 3 سال رفته بالا که من برای کنکورم میخواندم ماشالا این روز ها تلگرام هست همه کلاس های درسی و ... رو میشه دید دیگه نمیخواد هزینه زیادی کنی که اگر منظورت برای درسه برای بقیشم که شما پسر داری دستش تو جیب خودش باشه این جوری متوقع میشه ما ی آشنایی داریم دکتر خر پول دو تاپسر  داره فرستادتشون خارج آلمان و لیتوانی از بس اونا تن پرور و گشادن پدر مجبوره تا بوق سگ کار کنه هر چی در میاره بکنه دلار و یورور بفرسته برای او دوتا چون عادت کردن به کار نکردن و پول باباشون عادت کردن بعدا تا یی چی هم میخوان باید سریع براشون فراهم بشه

اگر این طوری بود هر کی مامان باباش دکتر بود نمیرفت درس یخوانه میرفت از پول باباش استفاده کنه به خودش ...

من گفتم پسرم بخوره و بخوابه؟؟؟؟ 

گفتم یه پشتوانه ای داشته باشه که بتونه درس بخونه 

من دکتر نیستم،سرمایه آن‌چنان یا کارخونه ای ندارم که تاآخر عمرش نیازی نداشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گفتم پسرم بخوره و بخوابه؟؟؟؟ گفتم یه پشتوانه ای داشته باشه که بتونه درس بخونه من دکتر نیستم،سرمای ...

خودش عادت میکنه به بخور و بخواب وقتی ببینه این همه چیز میز داره برای خودش میگه من که دارم حالا ولش کن میفروشمش با پولش ی کاری میکنم