سلام بچه ها من چند ماه هست با شوهرم عقد کردم و مادرم همش منو اذیت میکنه به پوششم به رفت امدم به همه چیم گیر میده با شوهرم میخوام برم بیرون گیر میده و برام ساعت تعیین میکنه بخدا نمیدونستم اینجوری میکنه دیشب با شوهرم ساعت ۸شب رفتیم بیرون رفتیم تا شهر بازی و رستوران شام خوردیم یکم گشتیم بعدش شد ساعت۱۱ مامانم گفته بود تا ساعت ۱۰باید بیای خونه شارژ گوشیم تموم شده بود و خاموش بود خونه ما همه ساعت۱۱میخوابن بعدش شوهرم گفت بیا بریم باغچه ما کسی نیست شوهرم سمت کرج باغچه دارن بهم گفت دیر وقت هست و نمیخواد بری خونتون و مزاحم خانوادت بشی و من قبول کردم رفتیم باغچه و شب اونجا موندیم ۷صبح بیدار شدیم و شوهرم منو رسوند خونمون و رفت سرکار از در که رفتم تو مادرم دیونه شد بهم حمله کرد و کلی کتکم زد الان کل بدنم درد میکنه و نمیتونم راه برم کل بدنم درد میکنه لباس هامو پاره کرد 😭😭😭😭😭😭😭خدا ازش نگذره بخاطر اینکه شب نرفتم خونه تا حد مرگ کتکم زد داداشم گرفتش مگرنه منو میکشت منم الان رفتم خونه داداشم امروز رو اینجا بمونم تا حالم بهتر بشه خدا لعنتش کنه خیلی داغووونم😭😭😭😭😭😭😭چیکار کنم از دست این مادر همیشه باهام درگیره