2777
2789

سلام بچه ها من چند ماه هست با شوهرم عقد کردم و مادرم همش منو اذیت میکنه به پوششم به رفت امدم  به همه چیم گیر میده با شوهرم میخوام برم بیرون گیر میده و برام ساعت تعیین میکنه بخدا نمیدونستم اینجوری میکنه دیشب با شوهرم ساعت ۸شب رفتیم بیرون رفتیم تا شهر بازی و رستوران شام خوردیم یکم گشتیم بعدش شد ساعت۱۱ مامانم گفته بود تا ساعت ۱۰باید بیای خونه شارژ گوشیم تموم شده بود و خاموش بود خونه ما همه ساعت۱۱میخوابن بعدش شوهرم گفت بیا بریم باغچه ما کسی نیست شوهرم سمت کرج باغچه دارن بهم گفت دیر وقت هست و نمیخواد بری خونتون و مزاحم خانوادت بشی و من قبول کردم رفتیم باغچه و شب اونجا موندیم ۷صبح بیدار شدیم و شوهرم منو رسوند خونمون و رفت سرکار از در که رفتم تو مادرم دیونه شد بهم حمله کرد و کلی کتکم زد الان کل بدنم درد میکنه و نمیتونم راه برم کل بدنم درد میکنه لباس هامو پاره کرد 😭😭😭😭😭😭😭خدا ازش نگذره بخاطر اینکه شب نرفتم خونه تا حد مرگ کتکم زد داداشم گرفتش مگرنه منو میکشت منم الان رفتم خونه داداشم امروز رو اینجا بمونم تا حالم بهتر بشه خدا لعنتش کنه خیلی داغووونم😭😭😭😭😭😭😭چیکار کنم از دست این مادر همیشه باهام درگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در این حد کتک حق نداشت 

اما ساعت ۱۱شب دیر وقت نیست برای رفتن به خونه 

تو بی کس و کار نیستی که بدون اطلاع خانواده ات شب رو جایی بمونی و نگی 

منم دخترم در آینده این مار رو کنه و بهم اطلاع نده برخورد نیکنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه عزیزم گوشیم شارژ نداشت یادم رفت خبر ندادم

یعنی با گوشی شوهرت نمیتونستی زنگ بزنی؟؟

کار مامانت ک کتکت زده اشتباه بوده

ولی قبول کن کار خودت خیلی بد بوده وقتی قرار بوده شب بری خونه ،خبر ندادی!

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
نه عزیزم گوشیم شارژ نداشت یادم رفت خبر ندادم

شوهرت چی اون گوشی نداشت؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اینا اصلا چرا بچه دار میشن

مثل قدیمیا داره فکر میکنه که دختر نباید زیاد بیرون بمونه و ممکنه رابطه داشته باشن و ....

باهاش دوست باش بهش بگو اگه دیرمیای با گوشی شوهرت زنگ میزدی خوب

یعنی با گوشی شوهرت نمیتونستی زنگ بزنی؟؟کار مامانت ک کتکت زده اشتباه بودهولی قبول کن کار خودت خیلی بد ...

بخدا عزیزم تو ماشین خوابم گرفته بود خیلی خسته بودم اصلا حواسم نبود که خبر بدم