2777
2789
عنوان

مامانم بهم سیلی زد 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 55 پست
اره قبول دارم ما اشتباه کردیم ولی نباید اینجوری میکرد

اونم نتونسته خودشو کنترل کنه کارش بد بوده

ولی من واقعا بیشتر از خودت از دست شوهرت عصبی شدم که دیده تو خوابیدی یه زنگ نزده به مامانت با خودش نگفته این دختر کس و کار داره بدون خبر شب خونه نره اونا سکته میکنن خب

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نه عزیزم گوشیم شارژ نداشت یادم رفت خبر ندادم

عزیزم عقد کردی اما هنوز به این فکر نمیکنی که باید هر جور شده خبر بدی به خانواده.گوشی شوهرت هم شارژ نداشت؟ یه پیام هم نمی تونستی بدی؟دلش هزار راه رفته مادرت.مطمئن باش تا صبح چشم به راه بوده.

اینم بهونه ست که ده میخوابن من یازده شد گفتم نرم.

دوست داشتین کنار هم باشین نرفتی خونه.اوکی.زن و شوهری دوست دارین با هم وقت بگذرانید ولی حق یه خبر دادن به خانواده رو هم بر ای مادرت قائل باش.

هر چی باشه هنوز تو اون خونه ای.

مامانت هم که خوب از خجالت درومده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استراحت کن یه دمنوش بخور اروم شدی با مامانت صحبت کن  درسته مامانت بد برخورد کرده درسته، ولی اشتباه از شما و شوهرت بوده که خبر ندادین، خصوصا شوهرت مرده ،باید عاقلانه تر برخورد میکرد

انشا...وقتی مامان شدی حال الان مامانت رو میفهمی

عزیزم عقد کردی اما هنوز به این فکر نمیکنی که باید هر جور شده خبر بدی به خانواده.گوشی شوهرت هم شارژ ن ...

اره عزیزم قبول دارم کارمون خیلی اشتباه بوده و هرجوری شده باید خبر میدادم به مادرم ولی حق من هم این نبود که مادرم منو اینجوری کتک بزنه داشت منو میکشت کل بدنم درد هست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره عزیزم قبول دارم کارمون خیلی اشتباه بوده و هرجوری شده باید خبر میدادم به مادرم ولی حق من هم این ن ...

بله این که صد درصد.نباید کتک میخوردی حداقل نه به این شدت.چون مادرته میگم اگه زد حالا شدید نبود به دل نگیر.چون جنس خودمون رو میشناسم.چقد نگران شده .بعد که تو رو دیده خیالش راحت شده.عصبانیتش رو خالی کرده.

همه خانما اینیم.نمیگیم که چقد دلشوره داشتیم.

بله این که صد درصد.نباید کتک میخوردی حداقل نه به این شدت.چون مادرته میگم اگه زد حالا شدید نبود به دل ...

منو خیلی بد کتک زد عزیزم کل بدنم درد هست😭😭😭😭😭میخوام چند روز خونه برادرم بمونم الان سه بار هست زنگ میزنه به گوشیم جوابش رو ندادم چون خیلی از دستش ناراحتم