2777
2789
عنوان

مامانم بهم سیلی زد 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 55 پست

اشتباه اولو خودت کردی ،  باید خبر می‌دادی بهرحال 

نتیجه کار تو شد واکنش غلط مامانت ، 

احتمالا از این مامانای خیلی حساسه و همیشه نگران ، 

من خودم بچمو می‌فرستم سوپری ، چشمم به خیابونه که برگرده ، یه کوچولو دیر بشه تپش قلب میگیرم و به هم میریزم ، حالا فکر کن بره و شب نیاد و خبر هم نده ، بچه هفتاد سالش هم بشه برای مادرش بچه اس و نگرانشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامانت بی احترامی کردین 

حداقل شوهرت باید احترامشو نگه می‌داشت زنگ میزد اجازه میگرفت یا اطلاع میداد که دخترتون شب پیش منه

چه فکری کرده واقعا با خودش نگفته خانواده این دختر نگرانش میشن یه زنگشون بزنم!

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

هر خونه ای قانونی داره

شما که دیدی مادرت انقدر حساس که برای برگشتت ساعت گذاشته چطور یه خبر بهش ندادی 

اون بنده خدا تا صبح هزار جور فکر کرده  ، که صبح با دیدنت اینطور برخوردی داشته

بهتر به مامانت به قانونهای خونتون بیشتر اهمیت بدی خصوصا جلو شوهرت

😭😭😭😭😭باشه ابجی جوونم

عزیزم جامعه خرابه. منم همین شرایطو داشتم می گفتن تا ۱۰ خونه باش. وااله همین جوری خانواده شوهر پشت آدم حرف می زنن دیگه اگه بعضی چیزا رو هم رعایت نکنیم دیگه می گن بی صاحب بوده. به خاطر خودت می گه ولی با خشونت متاسفانه

😭😭😭😭😭😭😭خیلی خسته ام از دست مادرم همه منو درک میکنن بجز اون فقط دنبال این هست که یک اشتباهی از ...

حق با شماست دخترم .مگه اینکه کلا مادرت با همه همینطور باشه و دست بزن داره .در اون صورت قضیه فرق می کنه.جملات آخرم رو خوندی گفتم ازش گله کن ازش توقع مهربونی داشته باش ؟!

عزیزم درسته عقد کردی ولی نمیشه که کلا بیخیالت بشن تا عروسی نگرفتی مراقبتن حقم دارن کارخودتم اشتباه ب ...

عزیزم 😭😭😭😭بخدا یادم رفت خبر بدم تو مسیر خوبم گرفت موقعی که رسیدم گیج بودم کلن 

عزیزم جامعه خرابه. منم همین شرایطو داشتم می گفتن تا ۱۰ خونه باش. وااله همین جوری خانواده شوهر پشت آد ...

😭😭😭😭😭😭اخخخخح عزیزم خیلی دلم گرفته خیلی اذیت شدم امروز 

به مامانت بی احترامی کردین حداقل شوهرت باید احترامشو نگه می‌داشت زنگ میزد اجازه میگرفت یا اطلاع میدا ...

اره قبول دارم ما اشتباه کردیم ولی نباید اینجوری میکرد 

اشتباه اولو خودت کردی ، باید خبر می‌دادی بهرحال نتیجه کار تو شد واکنش غلط مامانت ، احتمالا از این م ...

😭😭😭😭😭عزیزم قبول دارم حرف هاتو من اشتباه کردم ولی نباید اینجوری کتکم میزد