2777
2789
عنوان

نک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست
به نظرم پسر داشتن تو سن بالا بد نیست دختر خیلی به مامان نیاز داره

ببین چون پسر داری زیاد نگرانش نباش پسرا زیاد براشون مهم نیست که چرا خواهر ندارم یا چرا برادر ندارم اگه دختر بود شاید بیشتر احساس نیاز میکرد ولی پسر یکم بزرگ بشه می‌ره بیرون دیگه خواهر برادر نمی‌خواد با دوستانه بیشتر از دواج هم که بکنه همه رو یادش میرع

منم هم سن شما و یک پسر دارم .‌اما در خودم نمی‌بینم و یک دلیلی که دوست ندارم فرزند دوم داشته باشم این ...

چقدر حرفت حق بود یکی ارترسای منم همینه شاید نتونم واین خیلییی نامردیه..

منم پسر دارم وقصدم اینه تک باشه چون هم بنظرم پسرا از پس خودشون برمیان وادم خیالش راحته وهم اینکه توان اینکه دوباره بارداری وزایمان و نوزادی بچه بخاد تکرار شه روندارم 

یکی بمن بگه چطور دوباره بارداری وزایمان رو ب جون میخرن چطور تواناییش واعصابش  رودارن جدی بهم بگیدشاید تغذیه شما فرق داره واقعاچون من یکی از گردن دردخابم نمیبره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمی کنید ۴۰ یه ذره دیره

نه اصلا 

خیلیم حالم خوبه 

خیلیم حال میکنم با شرایطم

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

فکر نمی کنید ۴۰ یه ذره دیره

شما تا وقتی یائسگی در خونه رحمتو بزنه وقت بچه دار شدن داری سن فقط یه عدده 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان باردارید ؟مساله سن نیست مساله اینکه عمر طبیعی محدوده .بچه ادم زود یتیم می شه

دقیقا یکی از دلایلی که بچه دوست دارم و میخوام زیادش کنم اینه که غم از دست دادنم رو شونه تنها فرزندم نباشه و بینشون تقسیم بشه و اینکه خدا از پدر مادر مهربونتره قطعا توی نبود من هوای زندگی بچه هامو مث همین الان داره 

سال بعد قطعا باردار میشم اگر خدا بخواد 

اخه زود طفلک یتیم می شه

پدر مادر اگر برای بچه کافی باشن و بچه بدون عقده ها و گره های ذهنی پرورش پیدا کنه به والدین وابسته نمیشن دلبستگی دارن ولی وابستگی نه 

وابستگی یعنی طرف اختلال طردشدگی داره میشینه بخاطر مرگ پدر مادری که هنوز زنده هستن گریه می‌کنه 

یا تایید طلبی داره همیشه منتظر تایید والدینه 

اینا نشانه های رابطه ناسالمه 

اگر پنجاه شصت ساله بودی بله این اختلاف سنی زیاد بود ولی زیر 40 خوبه دیگه 

ضمن اینکه از کجا معلوم همین الان برای بچه های اولمون تا چقدر عمر داشته باشیم ؟ 

فارغ از این مسأله میخوای کیفیت سلامت یک رابطه رو بفهمی باید ببینی اون پدر مادر بچه رو برای پرواز کردن تربیت کردن یا برای چسبیدن به والدین ؟ 

اگر بچه ای بتونه از والدین جدا بشه یعنی سالم بزرگ شده 

تمرکزت رو بذار روی سلامت رابطه ت با بچه ت مطمئن باش هر چقدر هم براش والد گری کنی کافی هستی سنت هم جوری هست که اگر طبیعی عمر کنی بچه ت حداقل به سی سالگی برسه و زنده باشی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خودم تک دخترم همه زنندگی ام مامانم بود خیلی پر پرواز نداشتم زیاد حمایت می شدم .ولی خوب مامان های ما زود ما رو به دنیا آوردن و خوب مدت بیش تری باهاسون هستیم

پدر مادر اگر برای بچه کافی باشن و بچه بدون عقده ها و گره های ذهنی پرورش پیدا کنه به والدین وابسته نم ...

تا ۳۰ سالگی واقعا کافیه .اخه این قدر خانواده ها کم رابطه شدن می گم این طفلکم تنها می مونه .دخترم باسه ککه دیگه شرایط ازدواجش سختتره 

خودتون از سکوت خونه و تنهایی خودتون بدتون نمی یاد حوصله نگتون سر نمی ره

عزیزم به تعداد بچه ربطی نداره 

با یه دونه هم می‌تونه خونت رو گرم و شاد نگه داری کلی برای بوت وبا و انرژی بذاری 

ما جمعیتمون شش نفره بود ولی خونمون سرد و بی روح بود 

عزیزم به تعداد بچه ربطی نداره با یه دونه هم می‌تونه خونت رو گرم و شاد نگه داری کلی برای بوت وبا و ان ...

اخه پسر ها تا یه سنی خونه براشون جذابه دیگه می ذارن می رن