2777
2789
عنوان

خیلی چاقم خجالت میکشم کمکم کنید

95 بازدید | 7 پست

خانوما من خیلی خیلی چاقم قبل ازدواجم۷۹کیلو بودم باز خوب بود الان شدم۱۱۰کیلو به خدا هیچ مراسمی نمیرم .پول هم ندارم اسلیم کنم یا عمل.چیکار کنم چه ورزشی کنم.جلو شکم لامسب و هم که نمیشه گرفت .دیگه نمیتونم راه برم.کبد چرب دارم.ناباروری دارم شوهرم که بدبختانه بچه میخواد چیکار کنم      

نظرسنجی

دکتر زنان داروی لاغری و تنظیم قند میده،اشتهات رو کم میکنه

باشگاه و رژیم هم خیلی تاثیر داره

سرکه سیب هم خیلی کم اشتهات می کنه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چنده؟ بنظرم خجالت نداره خیلیا رو دیدم چاقی بهشون میاد و‌جذابن، اگه میخای وزن کم کنی بهترین کار سالم خوریه، چیزای با طبع گرم اول صبح بخور معدت که گرم شه اشتهای کاذبت از بین میره

قدت چنده؟ بنظرم خجالت نداره خیلیا رو دیدم چاقی بهشون میاد و‌جذابن، اگه میخای وزن کم کنی بهترین کار س ...

۱.۶۵قدم .چرا آخه فقط شکمم چاقه .میزنه بیرون با گوز پشت .دست و پاهام لاغره و سینم کوچیکه فقط شکم و پهلو