2777
2789

مثلا ی شوخیی هایی میکنم با نامزدم که بهش شوک وارد بشه بترسه بعد میگم شوخی بود امشب گفت که اینکارات باعث میشه اعتماد کم کم از بین بره

خب چیکار کنم

نمیخوام اشتباهی بکنم ولی اخه🥲🥲🥲

الان یکی از بزرگترین اشتباهاتم اینه که دزدکی میام سایت و بهش نمیگم 

ی کاربریمو شناسایی کرده و خیلی باهم صحبت کردیم در این مورد 

الان اینو هم شناسایی کنه قطعا به هم میزنه 🥲🥲

خواهشا حرفی نزنید دلسرد بشیم از هم 

میدونم من خیلی مقصرم اون هیچچچچ اشتباهی نداره واقعا🤦🏻‍♀️

چرا باید بابت این سایت اومدن بخواد نامزدیو بهم بزنه؟

چرا باید بهش جواب پس بدی؟ مگه چه گناهی میکنی اینجا؟ 

این واست توهین آمیز نیست؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بابت این سایت اومدن بخواد نامزدیو بهم بزنه؟چرا باید بهش جواب پس بدی؟ مگه چه گناهی میکنی این ...

میگه مشکلاتتو به خودم بگو لازم نیست بری تو ی سایت دیگه نظر سنجی بذاری بعد میگه رفتن و گشتن تو سایت اشکال نداره ولی اون فقط با تاپیک زدن در مورد خودمون مشکل داره 

میگه مشکلاتتو به خودم بگو لازم نیست بری تو ی سایت دیگه نظر سنجی بذاری بعد میگه رفتن و گشتن تو سایت ا ...

بگو ما اشخاص خیلی مهمی نیستیم که مشکلاتمون واسه مردم مهم باشه بگو هزاران کاربری توی این سایت میان مشورت میگیرن و نظرات جدید رو میشنون بدون اینکه کسی بفهمه کین و چی ان. منم مثل بقیه

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بگو ما اشخاص خیلی مهمی نیستیم که مشکلاتمون واسه مردم مهم باشه بگو هزاران کاربری توی این سایت میان مش ...

میگه خودت باید برای خودت تصمیم بگیری نه بقیه خیلی حرف زدیم در رابطه با این سایت 🤦🏻‍♀️

میگه خودت باید برای خودت تصمیم بگیری نه بقیه خیلی حرف زدیم در رابطه با این سایت 🤦🏻‍♀️

مگه قراره کسی اینجا برای تو تصمیم بگیره وا!!

میای درد دل میکنی سوال میکنی یا فقط سرگرم میشی

کی قراره بهت بگه چیکار کن چیکار نکن

هرچی بیشتر میگی بیشتر عجیب میشه این رابطه قشنگ حالت کنترلی داره من که اصلا نیمتونم تحمل کنم همین چیزیو