2777
2789
عنوان

نک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست
کاش اقدام نکنید بچه بزرگه من میگه مامان این کوچیکه نبود بهتر بود خرجشون رو در نظر بگیر یکی باشه ولی ...

دلت میاد آخه 🥲

خب اون کوچیکه هم تکه از وجود خودته

حالا که اومده دوستش داشته باش

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا ی دونه دیگ بیار بچه تنها خوب نیس گناه داره خودت دوست داشتی ن خواهری داشتی ن برادری

من دوست داشتممم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یا صفر بچه یا حداقل دو تا ، من فعلا توی مرحله حداقل ام فعلا به سومی فکر نمیکنم 

به جای مصرف گرایی خلق ثروت یاد بگیرید و به بچه تون هم یاد بدید 

فرق نیاز و خواسته رو هم بدونید تا بتونید به بچه تون منتقل کنید سن هم عامل بازدارنده نیست ، اثبات شده والدینی که بین 30 الی 40 سال اختلاف سنی با بچه دارن ارتباط سالمی میتونن بسازن بخاطر هیجانات مدیریت شده 

شما به عنوان والد موظف هستید نیاز های بچه رو فراهم کنید ولی همه خواسته های بچه نباید فراهم بشه 

از نظر مالی دچار وسواس نشید ، اینکه فکر کنی همه چیز رو برای بچه فراهم کنم تا بچه احساس بهتری داشته باشه و خوشحال تر باشه و... از نظر روانشناسی مقبولیت نداره چرا ؟ چون ثروت بیشتر فقط می‌تونه هشت درصد احساس رضایت از زندگی رو بیشتر کنه فقققققط هشت درصد و عوامل دیگه ای هستن که احساس خوشبختی و رضایت از زندگی و شکوفایی رو ایجاد میکنن 

منظورم از ثروت بیشتر دقیقا عبارت ثروت بیشتر هست نه اینکه توی فقر مطلق و گرسنگی باشی و رعایت بهداشت و پوشاک و سقف بالای سر در حد رفع نیاز نداشته باشی و بری تند تند بچه بیاری 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خدا نکنه. خیلیم سنت بالا نیس والا خواهر من بچه سومش تو ۳۹ سالگی اورد... ازین فکرا نکن خدا عمر با عزت ...

به نظرم پسر داشتن تو سن بالا بد نیست دختر خیلی به مامان نیاز داره