پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7289 عنوان سمت شما برای خرید عروسی و بخصوص طلا خواهرشوهر ومادرشوهراینا میان⁉️ 331 بازدید | 25 پست یکی از اقوام سر این مسئلە دعواشون شدە و مسائل دیگەای براشون پیش اومدە کە حتی دارن بە طلاق فکرمیکنن!! امروز | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_فاطمه10 عضویت: 1395/10/11 تعداد پست: 4442 بله میان میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
پرستوی_اسیر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 4509 مال خودم خانواده شوهرم خریدن،ولی مال داداشم و ما نرفتیم گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15851 برای خودم ۱۵ سال پیش مادرشوهرم و خواهرش اومدن ولی برای داداشم ۴ سال پیش ما نرفتیم... دو تایی رفتن دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
نخودیی عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 2582 نه عزیزم نیومدن..فقط برای خرید کادوی عقد اومدن که طلا روحساب کردن و رفتن..دور و بری ها ندیدم کسی بره دنبال عروس و داماد مگر برای خرید کادو و حساب کردن پولش. همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7289 والا من ۱۸ سال پیش خودمو همسرم رفتیم سمت ما هم بعضیا نمیرن ولی خب اینا پسرە گفتە از سهم الارث خواهرای من برای تو بابام طلا میخرە درحالیکە برا خواهرام نخریدن چە اشکال دارە بیاد؟؟اینم گفتە ازش خوشم نمیاد
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7289 مال خودم خانواده شوهرم خریدن،ولی مال داداشم و ما نرفتیم از پول خانوادە خریدن یا پول خود همسرت
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7289 برای خودم ۱۵ سال پیش مادرشوهرم و خواهرش اومدن ولی برای داداشم ۴ سال پیش ما نرفتیم... دو تایی رفتن من بشخصە دوس دارم بیان،یعنی فرقی ندارع برام
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5502 سمت ما هم بعضیا نمیرن ولی خب اینا پسرە گفتە از سهم الارث خواهرای من برای تو بابام طلا میخرە درحالیکە ... وقتی پدر زنده هست چه سهم الارثی؟؟؟؟؟والا من نه دیدم نه شنیدم کسی دنبال عروس داماد راه بیوفته خودمون به برادرام پول رو دادیم حتی چیزی که قرار بود هدیه بدیم مبلغ دادیم خودشون رفتن خریدن و برای خودمم دقیقا همینطور بود اونم کلی سال پیش
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7289 نه عزیزم نیومدن..فقط برای خرید کادوی عقد اومدن که طلا روحساب کردن و رفتن..دور و بری ها ندیدم کسی بره ... اینم پدرشوهر رفتە با مادرشوهر و خواهرشوهرباباعە پول طلا رو حساب کردە حدود ۵۰گرم براش خریدە و رفتەبعد مادرشوهر و خواهر شوهر کە بااهاشون بودە بعداز خرید بحثشون شدە....نمیدونم چی بگم
پرستوی_اسیر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 4509 از پول خانوادە خریدن یا پول خود همسرت خودشوهرم ،پدرشوهرم فوت شده بود همه چی با خودمون بود گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔