2777
2789
عنوان

نظر در مورد رفتار شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 103 پست
مشکلش با شما نیس بنظرم ریشه ای و از خانواده اش میاد فقط روانشناس خانواده اش چطورن؟؟از نظر عاطفی پد ...

پدرش خيلي جدي سخت گير و كمي خشك و خسيس

مادرش از اين خيلي زيادي فداكارا كه خودشونو واسه بچه هاشون مي كشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمياد.روان شناس من علنا گفته بگو شوهرت بياد نه كه راحت بگه نميام اينقدر امروز فردا ميكنه كه من ميبي ...

تارا جون از مشاور جواب گرفتي؟؟؟؟منم ميخوام برم مشكلاتمون حاد شده با شوهرم...امشب بايد باهاش حرف بزنم...داغونم كرده

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
خلاف يعني؟؟ الان به اين فكر افتادم

فقط ميتونم ما زنها زاييده شديم برا زجر كشيدن و غصه خوردن و مريضي و اسيري و ....هيچي ديگه..گير يه مشت آدم رواني زبون نفهم افتادين كه مارو هم رواني كردن...خدا بهمون رحم كنه...هرچي بيشتر احترام بذاري و اروم باشي روشون زيادتر ميشه اما هرچي دريده و پررو باشي زبونشونو تو حلقشون ميكنن...خداياااا ما چه گناهي كرديم گير اين موجودات افتادين ...خودت رحم كن

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
زندگي من بالا پايين خيلي داشته.مريضي و درس و كار و نازايي و حاملگي و بچه و... ولي والا اون بيشتر كا ...

عززیزم چیزی که من میدونم اینه که اول به خودت خیلی برس به سلامتیت روحیت نشاطت یه زن کامل و شاد باش بعد شوهرتو دوست داشته باش و محبت کن زندگیت خیلی عوص میشه رابطتو با خدا زیاد کن ازون بخواه حیفه زندگیته الکی خراب شه

زندگي من بالا پايين خيلي داشته.مريضي و درس و كار و نازايي و حاملگي و بچه و... ولي والا اون بيشتر كا ...

من یه مدت روحیه خودم و سلامتیم داشت از بین میرفت دنبالش شوهرمم داشت از دستم میرفت با روحیه بد من روی اون اثر میزاشت سریع کلاسای روانشناسی شرکت کردم و به خودم رسیدم زندگیم متحول شد

خلاف يعني؟؟ الان به اين فكر افتادم

شاید قمار

کلاهبرداری

میگم شاید

یه حدس

نمیدونم والا چی بگم،باهاش صحبت کن حتما،مستقیم بگو داری چه فیلمی میبینی که نمیذاری من ببینم حتما س ک س  بگو ببین چی میگه بهت

تارا جون از مشاور جواب گرفتي؟؟؟؟منم ميخوام برم مشكلاتمون حاد شده با شوهرم...امشب بايد باهاش حرف بزنم ...

من بخاطر افسردگي رفتم.همزمان هم روان پزشك رفتم  هم روان شناس.خيلي عالي بود روان شناسم واقعا خوبه

عززیزم چیزی که من میدونم اینه که اول به خودت خیلی برس به سلامتیت روحیت نشاطت یه زن کامل و شاد باش بع ...

من همه سعي خودمو كردم و مي كنم.كمترينش اينه كه افسردگي گرفتم رفتم دكتر دارو خوردم.نه قايم كردم و نه ترسيدم

نبايد اونم يه قدمي برداره؟؟ ميدونه به راحتي آب خوردن ميتونم براش نوبت دكتر بگيرم هم روان پزشك هم روان شناس حاذق.اصلا اونا رو قبول نداره بره خودش دنبال درمان.مساله اينه كه فقط انكار ميكنه و پنهان كاري.

ببین اون فکر کنم ببخشید مردانگیش از کار افتاده در اثر فشار روبه فیلم اورده فکر میکنه با اینکارا بر م ...

اگه اينطور باشه كه با خود ارضايي بدتر ميشه.والا ما خانم ها دو روز پريود مون عقب جلو بشه ميريم دكتر الان يكي از مهم ترين كاركرد هاي بدنش از كار افتاده نميخواد دكتر بره؟؟

من برام مهم نيست كه به من نميگه.لابد محرم نيستم.ولي خودشم دنبال درمان نيست؟ منتظر چيه؟ شايد منتظر اينه كه مامان جونش چادر سر بندازه ببردش دكتر والا

من همه سعي خودمو كردم و مي كنم.كمترينش اينه كه افسردگي گرفتم رفتم دكتر دارو خوردم.نه قايم كردم و نه ...

واقعا مردا مثل ما خانوما نیستن من شوهرم اصلا حاصر نیست اینجور دکترا رو بیاد ولی وقتی من یچیزی و یاد میگیرم از مشاوره جایی و خودمو تغییر میدم اونم از من یاد میگیره و خودش تلاش میکنه تغییر کنه

اگه اينطور باشه كه با خود ارضايي بدتر ميشه.والا ما خانم ها دو روز پريود مون عقب جلو بشه ميريم دكتر ا ...

اخه مردا میترسن برن دکتر فردا پس فردا زناشون از سابقه دکتریشون استفاده کنن بگن اینا ببخشید میگما بگن مرد نیستن 

بابا خیلی مردا حساسن