2777
2789
عنوان

برای تازه عروس‌ چی بخرم

279 بازدید | 36 پست

سلام خانما دوماد پسر خاله همسرم هست،تازه عقد کرده عروس برای یه شهر دیگه هست حالا دو هفته دیگه قراره بیان شهر ما(بندر) چی براش بخرم خوبه؟

من تو ذهنم این بود لباس بندری براش بخرم با روسری بندری هم شیکه هم اصالت داره(دوماد بندری نیست بین خانواده همسرم فقط من بندری هستم اصالتا) بخاطر همین 

و اینکه اینا خوب از یه شهر دیگه قراره بیان اوکیه من فقط عروس و دوماد رو دعوت کنم؟ یا باید خانواده عروس رو دعوت کنم؟ اینطوری باید خانواده خاله همسرم و خانواده همسرمم دعوت کنم که همچین خوشم نمیاد ولی دوماد در حق ما خیلی برادری کرده و برام مهمه که براشون سنگ تموم بذارم

فقط عروس و دوماد و دعوت کن

بنظرم لباس محلی هدیه عالی ای هست فقط ایکه به کارش نیاد یه مقدار مشکل ایجاد میکنه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عروس و دوماد و دعوت کنبنظرم لباس محلی هدیه عالی ای هست فقط ایکه به کارش نیاد یه مقدار مشکل ایجاد ...

قراره بیاد شهر خودمون زندگی کنه 

و تو مراسم ها به نظرم براش کاربردی هم باشه 

ینی سوغات شهرتون که الان زندگی میکنید میشه درسته؟

من خودم دوست دارم صنایع دستی و سوغات شهر هایمختلف رو واقعا ذوق میکنم ولی عروس خانم رو نمیدونم شناختی هم نداریم یکم ریسکه شاید اهلش نباشه

روسری بندری منظورت جلبیله؟ یا لیسی؟

فکر کنم شما بهش میگید لیسی شایدم یه چیز دیگه بذارم کنارش ولی همچین چیزایی مدنظرم هست چونکه قیمت بالایی هم دارن و هم قشنگن