2777
2789
عنوان

نظر در مورد رفتار شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاموشی لوکیشن به دلایل مختلف می تونه باشه...یکی از دلایل من ی مدت تانگو می رفتم اونجا غریبه ها می دونن محلت کجاست مگه اینکه لوکشنتو کلا از گوگل خاموش بذاری .مگه محلتون کجاست؟شاید رفیق نتی داشته باشه....شاید ...هیزتوریشو تو بروزرش نگاه کن ببین کدوم سایتا می ره

خب مگه مشورت نمی خوای...اگه همینجوری یه چیزی بگم خوبه...یا دو تا سوال درست درمون بپرسم بگم خوبه ...؟ ...

منظورم اين بود كه اگر شما مشاور هستي به منم كمك كني سوتفاهم شد😑😑

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

مشکلش با شما نیس بنظرم ریشه ای و از خانواده اش میاد

فقط روانشناس

خانواده اش چطورن؟؟از نظر عاطفی پدرومادرش چطورن باهم؟؟ی مشکلی بوده تو خانواده شوهر شما بچه بوده روش اثر گذاشته این حدس منه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

چقدر شبیه شوهر منه .شوهر منم همه این مسایل به علاوه کلی پنهان کاری داره  .یه خبرایی هست حالا نمیگم با کسی میپره یا فیلم بد میبینه البته این احتمالاتم در نظر بگیر و بفهم چیکار میکنه و یا شایدم تو کارش به مشکل خورده از شما پنهان میکنه.

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
والا چی بگم....اول اینجوری نبود؟؟؟؟شما خودت چی؟؟؟تغییری تو خودت نمیبینی؟!

تغيير كه فراااوان!!! 

از جسمم بگم كه روماتيسم ام تازه دو سه ساله كشف شده؛ از روحم بگم كه افسردگي بعد زايمان گرفتم و الان تحت درمانم.دكترم گفت علايم افسردگي ديگه ندارم و فقط بايد دارو رو ادامه بدم كه برنگرده.

زمين و زمانم زير و رو شده تو اين مدت.ولي مگه اين تغييرات دست من بود؟ انگار طوفان بهم زد.تازه سر پا شدم

واقعا عادی نیست یه کاری کن بره روانشناس تا بدتر نشده

نمياد.روان شناس من علنا گفته بگو شوهرت بياد

نه كه راحت بگه نميام اينقدر امروز فردا ميكنه كه من ميبينم جلسه درمان خودم داره تاخير مي افته تنهايي ميرم.صغري كيري برام ميچينه

مطمعنی فیلم بد نمیبینه

ظاهرش كه داره سريال لاست ميبينه.يكي دو بار يهويي رفتم پيشش همون سريال لاست بود.شايد زرنگه سريع عوض ميكنه كه من نميبينم.تو لپ تاپش فيلم بد داشت گفت همه رو پاك كرده ....نميدونم واقعا كرده يا نه