2777
2789
عنوان

جاریم کلی طلا داره اما چرا هر وقت میبینمش بدل میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 57 پست

من جاری ندارم وگرنه بهت شک میکردم😂

برای عقد و عروسیم دو تا سرویس خریدم ولی تو هردو بدل انداختم چون کاملا با تاج و لباسم ست بود

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار زندگی مردم دارید بخدا.شما فکر کن بخاطر جامعه ی ناامن طلا بدلی میندازه یا گذاشته صندوق بانکی سو ...

سلام چطوری طلا میزارن صندوق بانک سود میگیرن؟

از ارزش طلا کم نمیشه بعدا؟

یعنی بری همون طلارو میتونی بگیری ازشون؟

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

چیکار زندگی مردم دارید بخدا.شما فکر کن بخاطر جامعه ی ناامن طلا بدلی میندازه یا گذاشته صندوق بانکی سو ...

عزیزم چطوری سود میدن میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

من برا عقدم کلی طلا برام آوردن خانواده همسرم ولی هیچ موقع به فامیل نگفتم. حتی سرویس که آوردن به عنوان سرویس عروسی نخریدم، به عنوان هدیه بهم دادن. منم به همه گفتم سرویس نخریدم‌ به خاطر اینکه دختر دم بخت تو فامیل و اطراف زیاد بود من دلم نخواست کسی اگر پول نداره طلا بخره حسرتش رو بخوره. برا عروسیم هم بدل انداختم‌. مهم قشنگیش بود برام نه اینکه به بقیه بگم من طلا دارم 

عزیزم چطوری سود میدن میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟

عزیزم اطلاع دقیق و جزعی ندارم.در فضای مجازی دیدم مردممون صحبتش رو میکردند 

و از بانک هایی که میشه طلا رو گذاشت اونجا و در قبالش سود گرفت حرف میزدن یا بعضاً بعضی از خوده طلا فروشی هاهم اینکار و انجام میدن

بدل رو‌میتونی چندین مدل مختلف از هرچیزی بخری 

بدلیجات طرح های مختلف و خوشگل زیاد دارن 

طلا انداختنش خطرناکه 

مارو یبار با ماشین خفت کردن برای طلا  اگر قبلش در نمیوردم باید ۵۰۰ ملیون ضرر میکردم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

سلام چطوری طلا میزارن صندوق بانک سود میگیرن؟از ارزش طلا کم نمیشه بعدا؟یعنی بری همون طلارو میتونی بگی ...

گلم خودم تاحالا انجام ندادم که اطلاع دقیق داشته باشم

از مردممون در فضای مجازی شنیدم که چنین مواردی هست اینجا که طلا رو میگیرن میزارن صندوق بانک یا پیش طلا فروش در قبالش سود میدن به مردم

من برا عقدم کلی طلا برام آوردن خانواده همسرم ولی هیچ موقع به فامیل نگفتم. حتی سرویس که آوردن به عنوا ...

منم طلا نامزدم برام گرفته بود به مناسبتهای مختلف اما اصلا استفاده نمیکردم 

بعد فامیل فکر میکردن هیچی ندارم 

توی جشن عقدم وقتی خانواده نامزدم نشونشون دادن همه تعجب کردن که اینقد از کجا اورده

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺