2777
2789
عنوان

نظر در مورد رفتار شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 103 پست
چی بگم والا عزیزم یه دکتر ببرش  فقط اون میتونه کمکش کنه بگو برای تو بگو باهات بیاد که تنها نباش ...

من نزديك ده ماهه دارم ميرم روان شناس.هر بار بهش ميگم بيا اينقدر امروز فردا ميكنه و بهانه ميچينه كه وقت من دير ميشه خانم روان شناسم هم به اين سادگي وقتها رو عوض نمي كنه سرش شلوغه.مجبور ميشم تنها برم.هزينه دادم دلم نمياد بخاطر اينكه اون نمياد جلسه ام كنسل بشه.درمان خودمم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟چند ساله ازدواج کردید؟بچه تون چند ساله شه؟بچه چندمه خانوادست؟چند تا بجه ان؟رابطش با خانو ...

من سي و دو اون سي وهفت.بچه مون تازه يه سالشه بعد ناباروري هم بوده.البته نه ناباروري طولاني (بخاطر داروهاي روماتيسمم كيست داشتم) 

بچه اول خانواده است تنها پسر خانواده است و فقط يه خواهر داره.غلام حلقه به گوش مادر و پدرشه و طبيعتا خيلي هم پيش شون عزيزه رابطه مادرشوهرم با اون يه جورايي ديگه خيلي وابسته و غير طبيعي يه!!منم كه شكر خدا انگار خانواده ام انداخته باشنم دور.اصلا هيچ رقمه پشتم نيستن.

ازدواج مون شش ساله و اشنايي سنتي داشتيم.

چند سالتونه؟چند ساله ازدواج کردید؟بچه تون چند ساله شه؟بچه چندمه خانوادست؟چند تا بجه ان؟رابطش با خانو ...

رابطه من با خانواده اش صرفا احترام همين.علاقه ندارم ولي احترام شون رو ميذارم.اون تو خانواده من يكم پررو و دريده رفتار ميكنه دليلشم اينه كه مي دونه كسي از خانواده من پشتم نيست.نميگم بدجور؛ ولي پررو تر از منه.

همه جوره كار كردم.گير مهربوني دعوا قهر...همش ميگه من عادي ام همه همينن تو توقعت از شوهرت زياده.چرت ميگه با روان شناسم در ميون گذاشتم گفت فرافكني مي كنه.

لب تابش رو زياد چك نكردم در حالت عادي و معمول چيز خاصي نديدم ولي بلده فايل ها رو پنهان كنه.

تو گوشيش هم هيچي نيست هيچي

بنظرم خودت بهتر از هر کسی میدونه علت رفتارش چیه.از کی شروع شده ؟ ادم ک یکدفعه ای تغییر نیمکنه

هر چي فكر مي كنم نميتونم بگم از كي و از كجا.بعضي رفتاراش از همون اول بود مثل همين تنها فيلم ديدن تا ديروقتشب

اصولا مردا وقتی فشار عصبی دارن کار نمیکنه اون قسمتشون فکر میکنن مریض هستن هی فرار میکنن که شما هم نف ...

فشار عصبي رو موافقم خيلي فشار مالي روش هست.چند ساله.خير سرمون همه زندگيمون و پس اندازمون رو گذاشتيم داريم يه توليدي راه ميندازيم هنوز توش گير هستيم.

سلام عزيزم شوهر منم خيلي كارت داره.منم خيلي مشكل دارم و تاپيك زدم ديروز.در مورد شوهرم و رفتاراي عصبي ...

چه جوري بررسي كنم؟ من شاغلم اونم شاغل صبح ميريم سر كار.از تو محل كارش بالاخره ممكنه هزار جا بره.بانك: سراغ كارگر سراغ اهن فروش سيمان فروش و....

نميتونم بگم چرا امروز رفتي اينجا يا اونجا.خودمم نميتونم دنبالش بيفتم

اینا که گفتی خیلی بد بود ببین علتش چیه از شما بدش نمیاد یا اینکه کاری نکردین که ازتون فرار کنه خیلی ...

زندگي من بالا پايين خيلي داشته.مريضي و درس و كار و نازايي و حاملگي و بچه و...

ولي والا اون بيشتر كارايي كرده كه منو زده كنه تا من اون رو.من هميشه يه زن ساده راحت خودموني و صميمي بودم كه اهل سورپرايز كردن بودم

اون هزارتا شماره حساب و شماره كارت داره معلوم نيست پول داره؟ نداره؟ چي در مياره چي خرج ميكنه

چه جوري بررسي كنم؟ من شاغلم اونم شاغل صبح ميريم سر كار.از تو محل كارش بالاخره ممكنه هزار جا بره.بانك ...

خانم ها خيلي تيز هستن از حس قوي زنانه ات استفاده كن.به هرحال درست نيست اينجوري رفتار كردن شوهرت...به مرور ادامه زندگيت مشكل پيدا ميكنه ...ذهنش پريشونه شايد...من خودم با شوهرم مشكل پيدا كنم يا اعصابم داغون باشه جدا ميخوابم..حوصله اصلا ندارم ...ميخوام تنها باشم...عزيزم حتما بررسي كن مطمئن باش يه مشكلي هست

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
بنظرم وسواس داره.و تنهایی تو اتاق فیلم پو رن میبینه و خودارضایی داره احتمالن.و شکاکه خودش و میترسه ش ...

ترسيدم جدي

نكنه خلافي چيزي ميكنه؟؟؟دلم ريخت به اين فكر نكرذه بودم

دو سه بار رفتم بالاي سرش ديدم رو لپ تاپ سريال لاست داره.شايدم زرنگ بوده دستمو خونده فيلم بده رو قايم كرده