کاری به بقیه ندارم ، ولی درمورد خودم برام بی معنی شده
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
من کاری به ازدواج کردن و نکردن ندارم ولی به نظرم نباید تو رابطهای بود که یکی از دو طرف برنامهی بلند مدتی براش نداره
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
خب اگه تو هم باهاش موافقی که مشکلی نیست ولی اگه نه این اختلاف جدیه و باید حتما روش فکر کنی
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
من شوهرم برام میمیره حاضر نیس هیچ جوره از دستم بده حتی گفتم مهریه امو میبخشم طلاقم بده اما یا دعوامون میشه یا قهرمیکنه تا حرف طلاق میزنم یه بارم رفتم با گریه زاری و التماس برم گردوندولی دنبال لاس زدنای لحظه ای با زنهای دیگه اس ..موندم چرا نمیره با یکی از همین دوس دختراش ازدواج کنه بخدا راضیم بره ولم کنه دست از سرمن برنمیداره اخه این چه عشقیه ..ادم هم عاشق زنش باشه هم بهش خیانت کنه😔