2777
2789
عنوان

بنظرتون‌ اذدواج‌ مسخرست‌

176 بازدید | 16 پست

همه‌ رل‌ دارن‌ بدون‌ قصد‌ اذدواج‌ 

رل‌ منم‌ بگیر‌ نیست‌ ولی اخلاق‌ رفتار‌ میزان‌توجه‌ همچیش‌ عالیه‌ میخام‌کات‌کنم‌ولی

از یجایی به بعد ....

یکی خوشبخت میشه یکی نمیشه، نمیشه برای همه نسخه پیچید 

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به بقیه ندارم ، ولی درمورد خودم برام بی معنی شده 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

من کاری به ازدواج کردن و نکردن ندارم ولی به نظرم نباید تو  رابطه‌ای بود که یکی از دو طرف برنامه‌ی بلند مدتی براش نداره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

رل بدون ازدواج یعنی، بیای یه پسر رو همه جوره ساپورت کنی روحی و روانی و عاطفی ، اون پیشرفت کنه و بره کس دیگه رو بگیره

آخرش یه دختر شکسته و داغون و سن بالا از خودت تحویل بگیری

من کاری به ازدواج کردن و نکردن ندارم ولی به نظرم نباید تو رابطه‌ای بود که یکی از دو طرف برنامه‌ی بل ...

خب میگه‌ تاوقتی‌ خاسی اذدواج‌ کنی‌ بات‌ هستم‌ولی اذدواج‌نه

از یجایی به بعد ....

خب میگه‌ تاوقتی‌ خاسی اذدواج‌ کنی‌ بات‌ هستم‌ولی اذدواج‌نه

خب اگه تو هم باهاش موافقی که مشکلی نیست ولی اگه نه این اختلاف جدیه و باید حتما روش فکر کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من شوهرم برام میمیره حاضر نیس هیچ جوره از دستم بده حتی گفتم مهریه امو میبخشم طلاقم بده اما یا دعوامون میشه یا قهرمیکنه تا حرف طلاق میزنم یه بارم رفتم با گریه زاری و التماس برم گردوندولی دنبال لاس زدنای لحظه ای با زنهای دیگه اس ..موندم چرا نمیره با یکی از همین دوس دختراش ازدواج کنه بخدا راضیم بره ولم کنه دست از سرمن برنمیداره اخه این چه عشقیه ..ادم هم عاشق زنش باشه هم بهش خیانت کنه😔