اونکه همیشه منکر میشه اما من همیشه توگوشیش یه چیزایی میبینم که مچشو میگیرم ومیفهمم خیانت میکنه...ب ...
چقدر سخت
من دوست پسرم کلی دوست دختر داشت ، توجیه ش هم این بود اینا کار و بارشون خوبه یه روز میتونن کارمو راه بندازن و تو شغلم لازمه منم کات کردم ولی خیلی همو دوست داشتیم بعد چند سال مهرش از دلم نرفته اونم هنوز پیگیره، با کسی رل نزده ولی من نتونستم قبول کنم خودم خیلی تو این چیزا مقید بودم
چقدر سخت من دوست پسرم کلی دوست دختر داشت ، توجیه ش هم این بود اینا کار و بارشون خوبه یه روز میتونن ک ...
ولش کن بهش فکر نکن بدون که خدا خیلی دوستت داشته که از زندگیت حذفش کرده..این جورپسرا عادت میکنن به تنوع طلبی هیچ وقتم درست بشو نیستن توزندگی با زن خودشونم دائما خیانت میکنن بهش ..داغون میشدی اصلا رو اینجور پسرا حساب باز نکن ..اونم بهونه اش بوده که دختربازی کنه ساده نباش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!