2777
2789
عنوان

ازبس مسخرم کردن برگشتم سرکار

845 بازدید | 54 پست

سنم بالای سی هس گفتم یمدت نرم سرکار بخونم واسه کنکوروالدینم گفتن همسنات دارن بازنشسته میشن تو درس میخونی انقد گفتن که برگشتم سرکار دیگه فکر درسو ازذهن وقلبم پاک کردم فقط یکماه خوندم انقد چپ نگام کردن وطعنه وتیکه انداختن قلبم بدرد اومد ول کردم سابقه قبولی کنکور قدیم داشتم ولی نزاشتن برم 

اشتباه کردی.

منم احتمالا سی سالگی ادامه بدم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سی رو رد کردم دیگه دیره شما هنوز جوونی

چند سالتونه؟ چه مقطعی رو میخواستین شرکت کنید؟

روزی چند ساعت که وقت دارید بخونید.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

دیگه هر کی هر جور فکر میکنه که تو نباید اونحوری فکر کنیایشالا همه چی درست میشه

خیلی علاقه وذوق داشتم همه فایل وجزوه همه چیو پاک کردم ازگوشیم چیزاییم که نوشتم پاره کردم دور انداختم 

خانومه پنجاه سالش بود میومد کتابخونه درس میخوند

چ ربطی داررع

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بهشون میگفتی اگر ۳۰سالگی سن بازنشتگیه؛ از نوزادی پس حتما میرفتن سرکار 

🥴🥴🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏