2777
2789
عنوان

ازبس مسخرم کردن برگشتم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 54 پست
عاشق زبانم سنم به فرهنکیان نمیخوره 😔آرزو داشتم زبان درس بدم نشد اونزمان زبان اوردم نزاشتن برم درصدا ...

فرهنگیانو ول کن اگه میخای رشته حقوق دار قبول شی وزارت دفاع و سپاه هستن 

اگه میخای کنکور بدی واسه رشته های درست حسابی بخون

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۳۰ سالگی استعفا دادم واسه ارشد خوندم و علوم پزشکی آزاد قبول شدم، دوباره برگشتم سرکارم هم درس خوندم هم کار کردم، کلی پول خرج کردم اما پشیمون نیستم

اگر به درس واقعا علاقه داشته باشی اصلا پشیمون نمیشی

البته من خانوادم حمایتم کردن کلاس کنکور شرکت کردم

اصلا رشته زبان نرو اگه عاشق زبان هستی خودت با تمرین و دیدن فیلم زبان اصلی و انیمشن میتونی پیشرفت کنی در کنار یک رشته خوب که بازار کار داشته باشه 

رشته زبان اصلا استخدامی نداره هرجا استخدامی گذاشتن نهایت یک  یا دو ، سه نفر خواستن!! 

اونم اشخاصی قبول میشن که از بچگی زبان رفتن و فول هستن من خودم مترجمی زبان هستم الان تو عصری هستیم که هوش مصنوعی خودش بهترین ترجمه و کارهای درسی انجام میدن 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
خیلی علاقه وذوق داشتم همه فایل وجزوه همه چیو پاک کردم ازگوشیم چیزاییم که نوشتم پاره کردم دور انداختم

از من می شنوی

نذار کسی ذوقتو ازت بگیره

اتفاقاً طعنت و کنایه ها باید مصمم ترت کنن

چه ۳۵ سالت باشه چه چهل

چهل سالگی خودتو کجا می بینی؟ اگه بیخیال نشی ببین به کجا می تونی برسی 🥰

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷