2777
2789
عنوان

ازبس مسخرم کردن برگشتم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حرف اونا عجیب تر شمایی که به این حرفا اهمیت میدی😐 ۳۵ سال مگه چه سنیه آخه خداشاهده یه آقایی تو دانشگاهمون بود حدودا ۶۰ سال اینا با خانومش دوتایی دنشگاه ما واسه ارشد میخوندن اینقدر گوگولی بودن ارشدشونم گرفتن رفتن چرا واقعا به حرف اونا گوش میدی شما کار خودتو بکن نتیجه اشم حتما میبینی فقط تلاش میخواد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
۳۵سالمه فقط یائسه نشدم که اونم بشم دیگه بازنشستگیم تکمیله 😑تازه سنگ قبرم باید بخرم سرپیریمه

باز نشستگی کدومه؟

تا ۴۹ اوووجِ توعه. چرا چرتو پرتایی که میگنو قبول میکنی؟

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

من ۲۲سالمه هفته پیش دعوت به مصاحبه وزارت دفاع شده بودم برای رشته های پیرا 

یه خانمی اونجا بود ترازش ۹۸۰۰ شده بود برای دندون پزشکی وزارت دفاع اومده بود گفتم چند سالته گفت ۳۰ 

وزارت دفاع تا ۲۵ سال قبول میکنه ولی ایشون چون ترازش بالا بود دعوتش کردن 

پارسالم یه خانمیو دیرم تو اینستا یه پیج کوچیک داره کاش بتونم پیداش کنم ۳۲ سالشه پارسال رتبه ۳۰۰ شد  😭😭😭من احمق ۲۲ سالمه درس نمیخونم 

این دو نفرو من دیدم که حدود سن شمارو دارن گفتم بگم بهتون

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

کارخونه میرم

یکی از اشناهامون ۲۸ سالگی شروع کرد پیامنور هم رف همه خونوادش تیکه مینداختن تو با شوهر و بچه درس خوندنت چیه ولی توجهی نکرد ارشدش هم گرف دقیقا بعدش ازمون استخدامی هم قبول شد الان همون دور و بری هاش حسرتش میخورن

من میگم بخوناگه شغل الانت بی ارزشه یا حقوقش کمهبرگرد خونه درس بخونبذار مسخره کننبه این فکر کن قبول ش ...

سال ۸۷هم زبان اوردم هم تجربی ازطرفیم دلم نمیاد پول زحمتکشیمو بدم واسه پیام نور بدون کنکور اره کارم بیگاریه کلی جسم سنگین بلند میکنیم میکشیم 

اینم بگم شما اگه روزانه فقط ۵ ۶ ساعت اونم زیست بخونید زیستو کنکورو درصد بالایی میزنید 

حتی اگه فیزیک و ریاضیو ۱۰ درصدم بزنید بازم رتبه خوبی کسب خواهید کرد و رشته ای که قبول میشید خیلی از شغل الانت بهتره

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

منم یه مردی و دیدم که 38 سالش بود 

کارمند بانک بود برای کنکور میخوند پارسال 

البته دیگه سر کار نمیرفت اما خب رتبه اش خیلی خوب شد میخواد دندون بخونه 

شرایط کنکور خیلیییی سخت تر از قبل شده اول باید تحقیق کنی شرایط و بسنجی ببینی میتونی بخونی یا نه؟

باید یکم پول پس انداز میکردی تا مجبور نباشی از خانوادت پول بگیری

چه رشته ای میخواستی کنکور بدی؟ انسانی تجربی؟