2777
2789
عنوان

حق با منه یا مادرشوهرم

1964 بازدید | 144 پست

مایه ماشین خریدیم ۷۰۰میلیون بعد ۴۰۰از پول ماشین مال منه 

شاغل هم هستم حقوقمو تو خونه خرج میکنم با شوهرم کمک خرجم بعد شوهرم ماشین رو به اسم من زد 

مادرشوهرم اومد خونمون یه دعوا راه انداخت که چرا ماشین رو به اسم من زده یه عالمه هم حرف بارم کرد 

به نظرتون با این مادرشوهر چه رفتاری داشته باشم؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کامل و بی توجهی کلا انگار نیستمگه مال اونو خوردی حقته و شوهرت با زحمت خودش و تو این ماشین خر ...

حالیش نمیشه میگه زنت وظیفه شه حقوقشو بده بهت ولی تو نباید چیزی به اسمش کنی

حتی اگه تو خرید ماشین هم کمک نکرده بودی و شوهرت ماشینم بنامت میزد باز ایشون نباید این برخوردو میکرد .هر چی باشه شریک زندگیش و کمک خرجشی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
به دل نگیر بخدا بهم نیست.....

خیلی دخالت میکنه با وجود اینکه رفت امد هم نمیکنم باهاش فقط میخاد بین منو شوهرم دعوا بندازه

حتی اگه تو خرید ماشین هم کمک نکرده بودی و شوهرت ماشینم بنامت میزد باز ایشون نباید این برخوردو میکرد ...

شوهرمم همینو بهش گفت ولی متوجه نمیشه