2777
2789
عنوان

ازبس مسخرم کردن برگشتم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 54 پست
اینم بگم شما اگه روزانه فقط ۵ ۶ ساعت اونم زیست بخونید زیستو کنکورو درصد بالایی میزنید حتی اگه فیزیک ...

الان اینطور نیست گلم۶۰ درصد باید ۱۲ درس دوازدهم و ۶ درس یازدهم پاس کنی

اینا با ۴۰ درصد کنکور جمع میشه ترازش و رتبه میده مثلا یکی ترازش شد۱۰ هزار کنکور ولی چون درسای تشربحی رو خوب نداد نیورد

ولی بخونه در بدترین حالت ازاد مباره بهتر شرایط الانه

اینم بگم شما اگه روزانه فقط ۵ ۶ ساعت اونم زیست بخونید زیستو کنکورو درصد بالایی میزنید حتی اگه فیزیک ...

عاشق زبانم سنم به فرهنکیان نمیخوره 😔آرزو داشتم زبان درس بدم نشد اونزمان زبان اوردم نزاشتن برم درصدام باورت نمیشه همه پنجاه وشصت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۸۷هم زبان اوردم هم تجربی ازطرفیم دلم نمیاد پول زحمتکشیمو بدم واسه پیام نور بدون کنکور اره کارم ب ...

خب بازم اصلا ربطی نداره

من دوستم پیام نور حقوق خونده بود

ازمون وکالت قبول شد

اگه میتونی بخونی بخون

منم 31سالمه لیسانس تاریخ دارم ولی از 28شروع کردم زبانو و الان هم دارم ادامه میدم و در کنارشم تدریس میکنم ولی کلی راه دیگه دارم واسه زبان مثلا بعد انگلیسی میخوام استانبولی یاد بگیرم که کمی بلدم و بعد کره ای وووو عاشق زبانم این برنامه رو تا 60سالگی ادامه میدم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

ولی اشتباه میکنید بنظرم تو دانشگاه علوم‌پزشکی اکثر بچه ها رنج سنی شمان ! برید یه سر بزنید متوجه میشید من فک میکردم ۲۲ سالمه بزرگترین فرد دانشگاه باشم ولی دیدم نه من کوچیکترینم🤣 

پدر مادرتون اگه عاقل بودن الان دخترشون کارگر نبود جسارت نباشه 

الان نخونید دیگه ۴۰ سالگی حوصلشو ندارید 

همین الان بخونید خوب موقعی به فکر افتادین 

بخدا عمومی من الان ۴۰ سالشه هنوز بیکاره!  ولی تو ۴۰ سالگی کاری نمیشه کرد 

همین الان بخونید تا ۷۵ سالگی خیلی زمان زیادیه میخاید بیکار باشید؟

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

الان اینطور نیست گلم۶۰ درصد باید ۱۲ درس دوازدهم و ۶ درس یازدهم پاس کنیاینا با ۴۰ درصد کنکور جمع میشه ...

عزیزم به حرف این دوست عزیزمونم گوش نکن اینا فقط آیه یاس میخونن امسال همه از امتحانات نهایی مینالیدن! من کنکورو گند زدم شاید باورت نشه ولی فیزیک صفر ریاضی ۶ درصد  ولی امتحان نهایی  خوب دادم جبران کرد 

این حرفارو اصلا نگید لطفا 

سال ۸۷هم زبان اوردم هم تجربی ازطرفیم دلم نمیاد پول زحمتکشیمو بدم واسه پیام نور بدون کنکور اره کارم ب ...

ببین اگه رشته ای قبول شی که واقعا شغلش برات تضمینی باشه ارزش داره بخونی مثل فرهنگیان 

توکل بر خدا

همکار من 32 سالشه میخوتد کنکور بده داروسازی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من ۴ سال پشت کنکور بودم

کوه تجربم🤣 اگه روزی ۹ الی ۱۰ ساعت بخونی که پزشکی رو شاخته ولی اگه نتونستی ۱۰ ساعت بخونی ناامید نشو همون روزی ۶ ساعتو بخون ولی مستمر . با روزی ۶ ساعت درس خوندن هم  حقتو از کنکور میگیری 

کمالگرایی نکن 

۶ ساعت خوندن بهتر از کمالگرایی کردنه که اخرشم درس نخونی

من برا خودم هدف میزاشتم روزی ۱۱ ساعت بخونم، چون نمیتونستم  کلا بیخیال میشدم کمالگرایی بدبختم کرد