2777
2789
شوهرمم عین ماست نشسته بود هیچ طرفم نگرفت ، موقع نهار گفت پاشو کمک کن ، گفتم بخدا یه بار دیگه بگی جیغ ...

کثافت برگشت گفت اونا مهمونن گفتم من چیم ؟؟ گفت بشکنه پام روزی که تو رو واسه پسرم گرفتم ، گفتم از سرتون زیادم .

شوهرم داد زد ساکت شو بابام راست میگه . 

پاشدم رفتم از خونشون ،شوهرمم دنبالم اومد . بعد از اون دیگه هیچ وقت کار نکردم خونه پدر شوهرم الانم سالی یک بار میرم و دست به هیچی نمیزنم .

گذشت و گذشت تا اینکه کرونا اونا اومد ،من حامله بودم اونجا بود که شوهرم خانوادش شناخت ،البته تمام اینا که گفتم خلاصه و یک هزارم بود ،شوهرم همیشه خودش و زندگیش فدای اونا میکرد ،ولی اونا یه قدم براش جلو نمیزاشتن مثلا تولد بچه های اونا شوهرم سنگ تمام میزاشت ولی اونا تولد دخترم نفری ۱۰ هزار تومن پول آورده بودن با هزار منت  . بارها بهش گفته بودم ولی قبول نمیکرد . اما انگار از کرونا به بعد روی اصلیشون شناخت .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
کثافت برگشت گفت اونا مهمونن گفتم من چیم ؟؟ گفت بشکنه پام روزی که تو رو واسه پسرم گرفتم ، گفتم از سرت ...

راستی اینم بگم انقدر همیشع دم دستی بودم بهمم بی احترامی میکردن ،بارها به شوهرم گفتم تو پشتم نیستی و فلان ولی میگفت من بخاطر زن تو روی خانوادمم نمیمونم ،

ولی از سال ۹۹ اینا رو شناخت و حرفی میزدن جوابشون میداد . و بعد ها رابطه رو کم و کم کمتر کرد خودش بدون اینکه من بگم . البته نمیدونم این حسم درسته یا نه میگن هر کار خدا بی حمکت نیست ،یه بچه نخواسته حامله شدم تو شکمم مرد خیلی لطمه روحی خوردم ، شب و روزم گریه بود ، از بعد اون شوهرم خیلی باهام خوب شد گاهی میگم شاید یه حمکتی داشت اون بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اینم بگم انقدر همیشع دم دستی بودم بهمم بی احترامی میکردن ،بارها به شوهرم گفتم تو پشتم نیستی و ...

اصل تاپیکم این بود که به یه سری ها که پیامم میخونن ،یاد بگیرن ،بی سر زبان نباشید ، و صد البته تو سن کم ازدواج نکنید .

و اینکه بگید چکار کنم ،الان حتی اگه فامیلای خودم بیان خونمون عصبی میشم انگار رد پای اون سالا تو ذهنم مونده از مهمون بدم میاد دست خودم نیست اصلا تحمل جمع و مهمونی ندارم .

وای چقدر مثل من البته شوهر من اینجوری نیس که بگه کار کن یا چیزی ولی اگرم بگه من میگم تو این دوره زمو ...

شوهرت عقل داشته حرفت قبول کرده ، شوهر من لج میکرد به حرفم گوش نمیکرد 

اسی من دارم میرم سرکار نوشتی لایکم کن بیام بخونم

کوتاهش کردم و خلاصه ، ولی اگه دوست داشتی بازم مینویسم 

این همه گفتی گفتی آخرش نگفتی تو کرونا همسرت چه طوری از خواب غفلت بیدارشد

پدر شوهرم مریض شد کرونا گرفت شوهرم رفت بیمارستان پیشش ،بعد که بهتر شد آوردش خونه ما ،کلی بهش رسیدگی کرد تقریبا یک ماه و نیم خونمون بود ، برداراش زنگ میزدن که بگو زنت فلان براش درست کنه بگو زنت فلان کار براش بکنه رسیدگی بکنه ، ولی هیچ کدام نبردن خونه خودشون حالش که خوب شد رفت خونه خودشون بعد چند گذشت ، گوشی شوهرم گم شد تو خیابون دزد زد ،منم حامله بودم ، شوهرم به پدر مادرش ،برادراش ،خواهراش به هر کی گفت ۵ میلیون پول قرص بدین بهم ولی  ندادن ، دختر دومم که دنیا اومد تو کرونا ،مادر شوهرم نیومد چشم روشنی نیاورد زنگ هم نزد ، بعد متوجه شدیم دختر برادرش ،یعنی دختر دایی شوهرم دنیا اومده ، مادر شوهرم رفته براش طلا برده چشم روشنی .

یه روزم یکی از آشناها گفت برامون که پدر شوهرم پیشش گفته برا پسرم یخچال خریدم (برای برادر شوهرم ) در صورتی که ۵ میلیون به ما نداد ‌ .

همه اینا باعث شد اونا رو بعد سال ها بشناسه 

الان چیشد آخرش جدا شدی؟یا شوهرت ادم شد؟چیشد ک ادم شد؟

نه جدا نشدم ،شوهرم آدم شد ، درکل خلاصه کردم براتون چون بخوام بنویسم زیاد میشه آخه ، 

پدر شوهرم مریض شد کرونا گرفت شوهرم رفت بیمارستان پیشش ،بعد که بهتر شد آوردش خونه ما ،کلی بهش رسیدگی کرد تقریبا یک ماه و نیم خونمون بود ، برداراش زنگ میزدن که بگو زنت فلان براش درست کنه بگو زنت فلان کار براش بکنه رسیدگی بکنه ، ولی هیچ کدام نبردن خونه خودشون حالش که خوب شد رفت خونه خودشون بعد چند گذشت ، گوشی شوهرم گم شد تو خیابون دزد زد ،منم حامله بودم ، شوهرم به پدر مادرش ،برادراش ،خواهراش به هر کی گفت ۵ میلیون پول قرص بدین بهم ولی  ندادن ، دختر دومم که دنیا اومد تو کرونا ،مادر شوهرم نیومد چشم روشنی نیاورد زنگ هم نزد ، بعد متوجه شدیم دختر برادرش ،یعنی دختر دایی شوهرم دنیا اومده ، مادر شوهرم رفته براش طلا برده چشم روشنی .

یه روزم یکی از آشناها گفت برامون که پدر شوهرم پیشش گفته برا پسرم یخچال خریدم (برای برادر شوهرم ) در صورتی که ۵ میلیون به ما نداد ‌ .

همه اینا باعث شد اونا رو بعد سال ها بشناسه

عزیزم خوشحال شدم واست بالاخره حق ت و گرفتی

اره ولی داغون شدم تا بهتر شد زندگیمون . اینایی که گفتم بک هزارم بود از زندگیم خیلی سختی کشیدم اگه مینوشتم زیاد میشد