2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اشتباهت این بود نمیرفتی سرشون خراب شی بفهمن مزاحمت یعنی چی.شوهرتم میفهمید همه مثل شما خوب نیستن

میدونی من یه اخلاقی دارم دوست ندارم بدون دعوت برم خونه کسی . ولی بزار کمی دیگه برات تعریف کنم .

خونه پدر شوهرم همین که میرسیدن شوهرم کل بازار جارو میزد براشون ،اینام عین کاهنان معبد مفت خوری و کوفت خوری ، ولی جالب بود ما میرفتیم خونه پدر شوهرم هیچی جلومون نمیزاشتن آبگوشت دیشبی گرم میکردن که گوشت هم نداشت ،یا مثلا املت ،یا تن ماهی بهمون میدادن ، نمیدونم باور میکنید یا نه ؟از زیادی خوب بودن و دم نزدن از چشم افتاده بودیم و بی ارزش شده بودیم .به شوهرم اعتراض میکردم میگفت مگه ما گشنه ایم یا برا غذا اومدیم ؟میگفت بحث ارزش نه گشنگی . این اینستا همه میگت بده ولی برا ما خوبی داشت از طریق پیج اینستا تا حدودی شوهرم متوجه حرفم شد ،استوری میزاشتن جوجه و کباب و کیک تولد و فلان ،کی خونشون بود ؟برادرشوهرام 

به شوهرم نشون میدادم استوری هارو . اونم میرفت تو فکر . 

بعد یه روز مادر شوهرم به شوهرم زنگ زد پول برق اومده برامون پرداخت کن (عادت کرده بودن به اینکه شوهرم خرجشون بده وگرنه ۳ تا خونه دارن )منم بلند بلند حرف زدم که بشنوه گفتم بگو اونا که جوجه بهشون میدین و تولد و کیک براشون میگیرین ،پرداخت کنن نه ما . گفت واااا من میگفتم تو خوبی ولی اشتباه میکردم .

الان میریم برامون جوجه درست میکنن ،ولی من لب نمیزنم ،هی میگن بخور چرا اینجوری میکنی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
تو اشتباهت این بود نمیرفتی سرشون خراب شی بفهمن مزاحمت یعنی چی.شوهرتم میفهمید همه مثل شما خوب نیستن

میگی خراب شم سرشون ؟ یکی از برادر شوهرام دو هفته خونه  ما بودن اومده بود پروستات عمل کنه ،شهر خودشون دکتر خوب نبوده ،بخدا یکسره نهار شام بزار بدون استراحت تازه باید لوس بازی دخترش و زنشم تحمل میکردم . ۶ ماه بعد دخترش دستش سوخته بود شوهرم گفت بریم عیادتش ،یه عالمه خوراکی خرید بردیم اسباب بازی خرید بردیم ، ساعت ۱۲ ظهر زنگ زدیم گفتیم ساعت ۳ یا ۴ عصر میایم خونتون گفت باشه بیاید ، ساعت ۳و نیم رفتیم ، یه چای و میوه آورد نشست تا ساعت شد ۵ و نیم ،خواستیم بریم برادر شوهرم گفت نه کجا میرید بمونید شام ، هی ما گفتیم نه مزاحم نمیشم ممنون برادر شوهرم گفت بمونید ، تقریبا ۵ سال بود که نهار شام خونشون نخورده بودیم . وای این زنش یه مرغ برامون درست کرد انقدررررر گفت هول هولکی شد غذام خوب نشد اخه دیر گفتین  ،هی گفت هی گفت من خجالت کشیدم به شوهرم گفتم کاش میرفتیم .

خب اینا چجوری خراب شی سرشون وقتی اینجور برخورد میکنن ؟؟

من ب صبرت ۲۰میدم

نمره ؟ حز صبوری و حرص نمیتونستم کاری کنم ،پشتوانه نداشتم ، اول تاپیک هم گفتم پدر مادرم با تربیتشون یه آدم ظعیف ازم بار اوردن ، ولی الان جواب تکتشون میدم یکی بگن ده تا میگم 

🤣🤣🤣چکار میکردم به نظرت ؟؟

سلیطه گری

جونم برات بگه که من این شش ماهه فقط برادرشوهرم اومدن خونمون،اونم شب نشینی نه شام

منم بعد یه هفته رفتم خونشون شب نشینی

بله گلم،شما زیادی ساده بودی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ولی اگه دعوتی اولت بابات پشتت درنمیومد شوهرت نمیترسید قبول کن پدر نعمت بزرگیه دمش گرم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نمره ؟ حز صبوری و حرص نمیتونستم کاری کنم ،پشتوانه نداشتم ، اول تاپیک هم گفتم پدر مادرم با تربیتشون ی ...

اوف بنازمت، هرکی زر مفت زد یجوری جوابشو بده ک دندوناش بریزه تو حلقش، خوشحالم ک بالاخره انقدر قوی شدی ک از حقت دفاع کنی، باور کن اگر بی سر و زبون بودن رو ادامه میدادی ، شوهرتم اصصصصصلا تغییری نمیکرد ، اینکه شوهرت اینقدر تغییر کرده بخاطر تشرهایی بوده ک تو بهش میزدی و ب فکر فرو میبردیش! واقعا دمت گرم، ان شاالله روز ب روز بهتر و خوشبختر باشین با هم، واقعا کیف کردم ازت ک چقدر قوی و عاقل بودی و خودتو تغییر دادی،مرحباااااااااا بهت گل🌺💖✨💋

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

استارتر افرین بهت،افرین که زیر بار ظلم نموندی،درسته خیلی سختی کشیدی اما بالاخره پای آدمهای مفت خور و پررو از زندگیت بریدی،تا آخر همین فرمون برو جلو،سالی یه بار برو خونشون ،دعوت هم نکن

اگر هم مهمون میاد اعصابت به هم میریزه،چه مهمون خودت یا شوهرت،اصلا مهمونداری نکن،سلامت جسم و روح و روانت بذار تو اولویت،الان اکثر مردم سالی یکبار مهمونی نمیدن

بازم میگم افرین بهت،کرونا برای همه بد بود اما برای تو سبب خیر شد خداروشکر

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نمره ؟ حز صبوری و حرص نمیتونستم کاری کنم ،پشتوانه نداشتم ، اول تاپیک هم گفتم پدر مادرم با تربیتشون ی ...

شیر مادر حلالت،خوشم اومد ازت،یعنی حرف زدن قشششنگگگ ج. رررررر بده همه رو،دل منم خنک شه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....