2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 164 پست
زن و شوهر باید همو بپرستن

ای دوره پرستیدن نی خواهر من:)

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

وااایارع اینام چت و زنگ نمیزنن به هم اصلا.. که بخوان لو برن فقط وقتی همو دیدن سوارماشین میشه میره می ...

😳😳😳😳😳

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پا....رش میکنیم اگه کسی بگههههه🤣🫥

من همچین موقعیتی برام پیش اومد میدونی من اون لحظه اصن اون خانوم برام مهم نبود من داغ اینو داشتم ک کسی ک بهم متعهده چرا. اینکارو کرد

وگرنه تکلیف یه سری زنای دریده ک مشخصه 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

وای با تصور این زنا یاد عناز عشق ابدی میفتم یه پیک می به تمام عیار و سلیطه که عین کنه میچسبه به مردا ...

وااایییییی هااا دیدیشوووون!

شاهین خیلی هیزهههه

عزیزم صبرخدامث صبرمابنده هانیس که زودسربره خدادیرگیره سخت گیره اینواطمینان داشته باششماازظاهرزندگی ط ...

کاش همینطور باشه 

ولی واقعاً آدم حیرون میمونه!

یه چیزی هم من بگم از کجا صد مطمئنی اون راهی که تو میری راه درسته؟از این بگذریم خب اونا معتقد نیستن پ ...

اینکه حق یتیمی رو نمی‌خورم 

با عرق و هزار زحمت پول درمیارم

این راه درستی نیست؟! 

پس چرا اونا حق یتیم خوردن ولی هیچیشون نشد !!!

حالا من یه غیبتی از کسی بکنم فرداش کارما به کمرم میزنه میفتم

بعد اینا خدایی نمیترسن از بیماری جنسی زیگیل ایدز هپاتیت از بچه دارشدن نمیترسن یوقت یوقت از ناموس کشی ...

اینا زگیل متحرک هستند خواهر 👀❤️‍🔥

رفتم تو حیاط صورتمو بشورم همش این حرفت یادم میومد و کلی خندیدمممم خیلی باحالی بخدا

🫶🏻🫶🏻🤣🤣

یه دختری من نیشناختم برعکس بود خودش متاهل بود برگشته بود به دوس پسر دوران مجردیش و دیگه باهاش رابطه ...

مطمبن باش وقتی کار ب رابطه جنسی برسه دیگه تمومه باید فاتحه اون زندگی اون زنومرد خوند چون بازم پایمکی میشه جلوش گرفت ولی جنسی دیگه نمیشه چون قتل ناموسی و حکمشون اعدامه 

اینکه حق یتیمی رو نمی‌خورم با عرق و هزار زحمت پول درمیارماین راه درستی نیست؟! پس چرا اونا حق یتیم خو ...

نمیدونم والا

آدمی که طریقه ی پول به دست آوردن براش مهم نیست، خب قطعا پولدار میشه

هر چند اونا مال دزدی رو در اصل مال خودشون می دونن!

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من همچین موقعیتی برام پیش اومد میدونی من اون لحظه اصن اون خانوم برام مهم نبود من داغ اینو داشتم ک کس ...

وااایییییی هااا 

بهت حق میدم 🫠💔