2777
2789
عنوان

نباید مثل شوهرم میشدم

432 بازدید | 29 پست

دارم جدامیشم سر رفیق بازی نداشتن خونه مستاقل دروغگویی رفیق بازی ، خیلی چیزا بیشترش بخاطر خیانت اخرشه که جنسی بود(از اول زندگی خیانت دیدم ازش)اما حتی یکبارم به خیانت فکر نکردم . چهارماهه ازش جدازندگی میکنم اونم بلاکم کرده و شمارمو پاک کرده حتی یکبارم یه پیام الکی نداد پیگیرم نشد حتی وقتی بهش پیام دادم جپابمو نداد.الانم که دارم جدامیشم قصدم صددرصد جدایی یعنی هیچ راه برگشتی نمونده.دوستم هی اصرار میکرد که با یکی اشناشو برو بیزون بگرد باهاش تا کی میخوای غصه بخوری و فلان همین حرفای اون باعث شد به این موضوع فکر کنم و با یه اقایی اسنا شدم ۱۲ سال بزرگ تر از خودم که ادم موفقی بود چندباری رفتیم بیرون داشت ازش خوشم می اومد که یهو غیبش زد😔 غم و غصه های من شد ‌دوتا شوهری که بهم خیانت کرده و مردی که معلوم نیست سر چی ولم کرد

اصلا حالم بدتر شد حس میکنم دیگه دنیا به اخر رسیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کردی شما هم.

هنوز اسم شوهرت هست تو شناسنامت.

اینم برای تو دوست نیست،دشمنه....

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

دوستت اشتباه کرد. تو باید میموندی ادم زندگیت درست میکردی. مدیدی درست نمیشه. جدا میشدی. ازدواجت سنتی ...

چیشو درست میکردم اخلاقا بدش یکی دوتا نبود ک پنج سال زندگی کردم به امید اینکه یزوزی تغییر کنه نسد

خیانت کردی شما هم.هنوز اسم شوهرت هست تو شناسنامت. اینم برای تو دوست نیست،دشمنه....

خب طلاقم نمیده . میگه نمیخوادم از اونورم میگه طلاقت نمیدم بمون خونه بابات موهات سفید سه خودم میرم زن میگیرم میارمش تو همین خونه تازه اینارو وقتی خیانتشو فهمیدم گفت

سخته ولی راه داره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چیشو درست میکردم اخلاقا بدش یکی دوتا نبود ک پنج سال زندگی کردم به امید اینکه یزوزی تغییر کنه نسد

نمیدونم منم الان دو سال دارم زندگی میکنم. سیگار میکشید مشروب میخورد اصلا چیزای بد داشت خیلی لاغر بود الان بیا ببین همه دخترا براش. سر و دست میشکنن. هیکل خفن ساخته همه چیز ترک کرد رو هدفش من  تمرکز کرده. 

نمیدونم ادما رو تا نخوان هم نمیشه درست کرد ولی میشه وجدانشون قلقلک داد  با حساسیت هاشون