الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی من میگم کاش یکی دو ساعت در روز میخوابیدن تا ما شارژ بشیم
منم همینو میگم من بچم میخوابه دلم میگیره صبابیدارمیشه ذوقشو میکنم و دائم درحال ریخت وپاش وغرغره فقط یکی دوساعت میخوابیدمنم کارنداشتم منم میخوابیدم شارژمیشدم
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
و منی که بارداری پرخطر دارم و همش به خدا میگم خدایا کِی بشه سالم دنیا بیاد شیطونی کنه بزنم پسِ گردنش بگم پدرسگ چقد سر تو من حرص خوردم، الان داری پدرمو درمیاری🥲🥲🥲