2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 164 پست
یه دختری من نیشناختم برعکس بود خودش متاهل بود برگشته بود به دوس پسر دوران مجردیش و دیگه باهاش رابطه ...

چی شد آخرش ؟!!!

طلاقش داد؟!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا زگیل متحرک هستند خواهر 👀❤️‍🔥

وقتی تو بازار طرف میاد متاهله زنه با لباس تنگ کوتاه شلواربقدری چسبون ک خودم ی زنم دارم میبینم ب چشم خودم ک تموم اندام خصوصی سینه رون باسن انداخته بیرون مردا مگه پیامبرن جلو خودشون بگیرن گناه نکنن ما ک زنیم نگاه میکنیم بابا زنا هم مراعات نمیکنن بدتراز خارجیا شدیم دیگه 

🤣🤣🤣🤣جدید بود نشنیده بودم تابحال ولی حقشون همون خلاست

🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

چی شد آخرش ؟!!!طلاقش داد؟!

اره مثل یه اشغال از زندگیش پرتش کرد بیرون جالبه الان بعد از ۵ سال پسره زن نگرفته چون داغونه ولی دختر به دو سال نرسید با یکی دیگه ازدواج کرد در حالیکه بابت این گندش شهره شهر بود

گمان‌نکنم

منممم همینطور فکر میکنم🫠

اگه چیزی بود تا این همه سال رو میشد 

کارما به کمرشون میزد 

مطمبن باش وقتی کار ب رابطه جنسی برسه دیگه تمومه باید فاتحه اون زندگی اون زنومرد خوند چون بازم پایمکی ...

یکی دوبار اینکارو باید  کنن تا زن و مردای بی حیا بترسنن

منممم همینطور فکر میکنم🫠اگه چیزی بود تا این همه سال رو میشد کارما به کمرشون میزد

من ندیدم که می گم حالا خدا خودش می دونه با ادم های لجن و ...چکار می کنه 

تو رفتی من اسممو عوض می کنم ....بخدا.

مطمبن باش وقتی کار ب رابطه جنسی برسه دیگه تمومه باید فاتحه اون زندگی اون زنومرد خوند چون بازم پایمکی ...

نه بابا اعدام کجا بود پسر طلاقش داد دخترم به دوسال نرسید با یکی دیگه ازدواج کرد پسر بدبخت فقط این وسط سوخت چون ادم بود و هنوزم نتونسته مجدد ازدواج کنه چون خونوادش فوق العاده ابرو دار و سرشناس بودن 

آخه این چ تاپیکی نمی‌دونم بخندم یا بگریم

چرا عزیزم گریه ؟!!!

بخنددددد🤣

تا بخندی تا بفهمن ارزششون چقدره