2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3985 بازدید | 164 پست
هر دو هم متاهل😔بقران ب چشم خودم دیدم تازه ما بالا شهر زندگس میکنیم یعنی رفتم ده بار دسشویی عق زدم ...

ادمی رودیدم زن وشوهرمتاهل بایه بچه ازیه شهرکوچیک اومدن یه شهربزرگ سرایداری سربچش شکسته اومده بیمارستان به بهانه گرفتن مدارک پزشکی ازپرسنل شماره گرفته بعدهی زنگ گفته باهم دوست بشیم فهمیده طرف زنوبچه داره گفته اشکال نداره بامنم باش شوهرم معتاده دست بزن داره شوهرش توی سرایداری بوده این میرفته خونه اهالی ساختمان برای نظافت بامردپرسنله تماس تصویری توروبیکامیگرفته یکی دیگه مادرش توی همون بیمارستان فوت میکنه میخواسته جنازه مادرش روببره شهرستان بایکی ازپرسنل جورشده فهمیده طرف زن داره صیغه شده مرده براش خونه اجاره کرده چندماهه باهم هستن زن طرف خبرنداره بخداانقدراین چیزازیادشده به دخترامون میگم تاجایی میتونیدمستقل باشیدکارکنیدخونه پدرتون هرچی هست به اینکه عمروجوونیتون روپای یه ادم بی ارزش وبی لیاقت بزاریدمی ارزه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نوشتم براش که بدونه شوهرش دستشو می ماله به وسایل جهیزیه خودش .... شماها فکر میکنین بپرین به کل د ...

خدا رو شکر تو زندگیم مردی رو انتخاب کردم که شانش بهش اجازه این کارها رو نمیده برای خودش حریم قائله و معنای تعهد میدونه

اینکه اون مرد متاهل خائن؛ هرزه هس شکی نیس ولی اون زن هرزه هم کمی از اون مرد نداره و این حمایت شما از زنان هرزه در نوع خودش جالبه😏

دوستم پزشک اورژانس هست میگه در روز دخترهایی میارند کمتر از ۱۵ سال که درد شکم دارند فکر میکنن آپاندیس یا معده درده بعد سونوگرافی متوجه میشن حامله هستند اکثریت شون دوست پسرشون بزرگ و ۲۷ و ۲۸ ساله بودند که سریع گم و گور میشن 

تازه اون موقع مادراشون سرشون دادو بیداد میکن 

خدا رو شکر تو زندگیم مردی رو انتخاب کردم که شانش بهش اجازه این کارها رو نمیده برای خودش حریم قائله و ...

اولا که صحبت در مورد شخص شما نیست ...... اینو لازم دونستم شفاف کنم چون ظاهرا دارید شخصیش می کنین..... دوما من از کسی طرفداری نکردم

فقط از حماقت بدم میاد .... از ضعیف بودن و در رفتن و فحش دادن بدم میاد که این تاپیک مصداق همیناست .... کسی که قدرت داشته باشه توی واقعیت، اینطوری نیاز نداره با این حرفها (تاپیک) دل خودش رو خنک کنه .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه بابا اعدام کجا بود پسر طلاقش داد دخترم به دوسال نرسید با یکی دیگه ازدواج کرد پسر بدبخت فقط این وس ...

ای کاش بیشتر توضیح میدادید، دختره چرا اين کار رو کرد؟ مگه مؤمن نبود؟

ای کاش بیشتر توضیح میدادید، دختره چرا اين کار رو کرد؟ مگه مؤمن نبود؟

خونواده شوهرش مومن و ابرو دار بودن نمیدونم چرا این کار رو کرد من خیلی باهاشون نزدیک نبودم شاید دلش پیش دوس پسرش بوده و خونوادش بخاطر موقعیت و شرایط خونوادگی این پسره مجبورش کردن قبول کنه ولی اون اوایل من دیدمش خیلی خوشحال بود بابت این ازدواج نمیدونم در کل حماقت و خیانت کرد

دختره پسره رو آورده بود خونه اش؟

اره شوهزش یه مواقعی بخاطر کارش مجبور بود تصف شب بره یا کلا شب خونه نباشه اینم به اون تو تل پیام میداده که فلان شب نیس بیا پسره شک میکنه بعد یه بار پیاماش چک میکنه میفهمه چخبره و یه بار الکی میگه کار داره میره و اون دوس پسرش میاد اینم با مامور میره بالا سرشون