2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 164 پست
خدا این ک چیزی نبود چن روز پیش ی دختر ۱۰ ساله با دوتا پسر ۱۲ ۱۳ ساله درحال ماچ بوس بغل یعنی شاخای من ...

دقیقااااا منم دیددممم 

میگه بچه عاموعه ،بچه داییه اصلا مامان باباهاا هیچ فکری به حال بچشون نمیکنن 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه طرف دکتر شناخته شده ای هست. نمیترسه از ابروش.

از خدا میخوام ابرو همی یه بار بره که بفهمه دنیا دست کیه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

مام خیلی تو اطرافیان داریم دعوا و چاقو کشی هم شد

وااای

ارع اینام چت و زنگ نمیزنن به هم اصلا.. که بخوان لو برن فقط وقتی همو دیدن سوارماشین میشه میره میده بهش😑الان ۸ساله دوستن دوسال پیش تعریف کرد برام👺

دلت خوشه زنه میگفت چرا بوسم نمیکنی مرده میگفت بدو بزار برم شر میشه شوهرت میاد زنه میگفت رضوان زنت جا ...

بی حیاااا هااا 🫥

وای با تصور این زنا یاد عناز عشق ابدی میفتم یه پیک می به تمام عیار و سلیطه که عین کنه میچسبه به مردای متاهل سن بالا چون خودش تو شرایط درستی بزرگ نشده خیلی خیلی کمبود داره 

از اون طرف هم پارتنرش صددر صد شاهین هیزه که با هر کی لاس میزنه و جفتک میندازه میگه من چشام شیطونه نمیتونم کنترل کنم در واقع هیچی از خودشون ندارن این زن و مردهای خائن و آویزون 

تا حالا از این نظر بهش نگاه نکرده بودم😂😂ولی بعضی مردا خیلی پرو ان، آشکارا خیانت می کنن

اینجوری حداقل دق دلیمون خالی میشه 🤣🤣🤣

یه چیز بگم چرا بعضی از این آدما اطرافمن همه کاری میکنن هرکاری خلافی که فکرشو کنی ولی شاهانه زندگی می ...

عزیزم صبرخدامث صبرمابنده هانیس که زودسربره خدادیرگیره سخت گیره اینواطمینان داشته باش

شماازظاهرزندگی طرف میبینی باطنشون ک نمیتونی هیچ وقت حس کنی خدامیدونه چ زندگی نکبتی دارن عزیزم

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

هدف نتانیابو و اون کله زرد دلقکم همینه که با همین انتشار روابط آزاد که تو فضای مجازی خودشون بنیان خا ...

وااای آره 

خدا لعنتش کنه 

یه چیز بگم چرا بعضی از این آدما اطرافمن همه کاری میکنن هرکاری خلافی که فکرشو کنی ولی شاهانه زندگی می ...

یه چیزی هم من بگم 

از کجا صد مطمئنی اون راهی که تو میری راه درسته؟

از این بگذریم خب اونا معتقد نیستن پس منتظر نیستن کسی از غیب نجاتشون بده، اگرم اتفاق بدی بیافته نمیان یقه ی خدا رو بگیرن واسه همین مشکلات هم براشون زیاد مهم نیست

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

الان سرو کله اشون پیدا میشه ک تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکنین شیطونه میگه همون کفشو بکن تو...... ...

پا....رش میکنیم اگه کسی بگههههه🤣🫥

بی حیاااا هااا 🫥

بعد اینا خدایی نمیترسن از بیماری جنسی زیگیل ایدز هپاتیت از بچه دارشدن نمیترسن یوقت یوقت از ناموس کشی دعواهای قتل ناموسی نمیترسن میدونی حکمش اعدامه نمیترسن اینا اصلا اینا هیچی چطور میتونن توبغل ی مردی غیر شوهرشون باشن حداقل با ی مجرد زنه میپرید ن با ی متاهل 😑ک زنشم یکی دیگس