2777
2789
عنوان

مردم بی فرهنگ ایران

373 بازدید | 44 پست

فقط تو ایرانه که مردم به خاطر سرماخوردگی و اسهال پا میشن میان اورژانس 

اورژانس اسمش معلومه برای بیمارانی اورژانسی و بدحاله وقت و انرژی کادر درمان رو با اسهالتون میگیرین اونوقت مریض بدحال ممکنه از دست بره 

درمانگاه برای چیه پس؟! اینقدر بعضیا بی ملاحظه و پرتوقع هستن توقع دارن مریض قلبی رو ول کنیم به نامزد لوس اونا که دو تا کلونازپام برای جلب توجه خورده برسیم !!!! آخه بعضیا چجوری وجدانشون قبول میکنه به نظرم اینا حق الناسه ! راه میفتن سرم غذایی سرم غذایی 😭😂😂😂 اون همش میشه جیش😂😂😂

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من که به خاطر زخم انگشتش میرفت بیمارستان 😂 بعد میگفت بچه ها نمیرم 😐😂

بعد ما تو خوابگاه بودیم زنگ میزد مامانش شهر دور میگفت مامان دستم زخمی شده 😂میگفتیم بابا مامانتو نگران نکن الان فکر میکنه دستت قطع شده

خب شاید واقعا حالشون بد بوده...یعنی چی این حرفا اخه شما پرستاری وظیفته بهشون رسیدگی کنی اختلال روانی ندارن ک هیچیشون نباشه بیان..

ولی اگه باهاتون بد حرف زدن شما حق دارید.🙏🏻

کی گفته اورژاتس واسه بیماران بدحال فقط ...خود پزشک اورژانس تشخیص میده که بره بالا سر کدوم مریض 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻