2777
2789
عنوان

مردم بی فرهنگ ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
تو شهر ما اینطور نیست طرف تریاژ میشه و بعد معرفی مبشه به پزشک کسی به زور ویزیت نمی گیره بخش اورژانس ...

ما اینجا خیلی بی فرهنگن بیمارستان کوچیکیه کلا 

فک کن میرن بالاسر دکتر که سرم بنویس اینو بنویس اونو بنویس 😐😐😐😐 

جوجه پرستار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اینجا خیلی بی فرهنگن بیمارستان کوچیکیه کلا فک کن میرن بالاسر دکتر که سرم بنویس اینو بنویس اونو بن ...

خدا رو شکر شهر ما ادمهاش با فرهنگن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تو شهر ما اینطور نیست طرف تریاژ میشه و بعد معرفی مبشه به پزشک کسی به زور ویزیت نمی گیره بخش اورژانس ...

شهر ما هم اینجوره ویزیت درمانگاه گرونه گاهیم دکتر خوب نداره مجبوزن مردم بیان اورژانس بیمارستان دولتی ویزیت کمتر بدن 

تعجب کردم از این حرفت اینجا دیدم که الکی به حرف بیمار نمیفرستنش تخت اورژانس فقط بیمارانی که با امبول ...

عه پس بیمارستان ما داغونه پزشکای اسکرین ما کلا علاف میچرخن هیچ کاری نمیکنن 

یهو میبینی کل تختا با گاستروانتریت پر شدن !!! همشم تریاژ رو تهدید میکنن که میریم شکایت میکنیم اگه پذیرش ندین 

جوجه پرستار

شهر ما هم اینجوره ویزیت درمانگاه گرونه گاهیم دکتر خوب نداره مجبوزن مردم بیان اورژانس بیمارستان دولتی ...

اره دقیقا 

یک سرم وصل کنن خدا تومن پول می گیرن ولی بیمارستان تزریقاتش فوفش ۵ هزار تومن بگیره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اون روز رفتم درمانگاه با بیمه سلامت گفت قبول نمیکنم 

دو میلیون دارو و سرم و ویزیت اینا شد 

شما پولو میدی ؟؟

اورژانس همه اینا ۳۰۰ تومن هم نمیشه چون بیمارستان دولتی است 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اسی اولا هیچوقت جمع نبند وقتی میخای توهین کنی به قشر خاص چون توهین کردن راحته ولی مودبانه حرف زدن سخته .بگو بی فرهنگ نباشیم نه اینکه یهویی بگی ایرانی های بی فرهنگ این توهین به همه هست .دوما اینکه خود رئیس بیمارستان فکر اینجای کارو کرده و به فکر هست و قسمت تریاژ هست .حالا بیمارستان شما هر کی به هر کی هست در این حد که به حرف خود بیمار تخت اورژانس میدن بهش واقعا عجیبه اینو باید با رئیس اون بیمارستان صحبت کرد نه تو نی نی سایت بیای همه رو دسته جمعی بی فرهنگ خطاب کنی 

دقیقننن حالا همه میخوان اینجا قانون تعیین کنن بخدا شهر عجایب شده

😅😅😅بی فرهنگیم دیگه😝

چند باری اورژانس بیمارستان اومدم یه عده مثل لاکپشت کار میکنن هیچی 

بساط غیبت هم به پا است 

یعنی باید ده بار صدا کنی که یکی نگات کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دقیقننن حالا همه میخوان اینجا قانون تعیین کنن بخدا شهر عجایب شده

جالبه نمیدونم رعیس بیمارستان چیکارست قبلا هم تاپیک مشابهش دیده بودم یکی تاپیک زده بود ملت فش داده بود نیاید بیمارستان ما خسته ایم😐😐😐نی نی سایت نگو بگو عجایب سایت😅😅😅

شما هم عضوی از جامعه ایران هستی 

بهتره ب مراجع کننده ها بگین اینا رو

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<