2777
2789
عنوان

مردم بی فرهنگ ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 44 پست
خب شاید واقعا حالشون بد بوده...یعنی چی این حرفا اخه شما پرستاری وظیفته بهشون رسیدگی کنی اختلال روانی ...

ببین عزیزم یه سری مشکلات در حد درمانگاهه ‌ و پزشک درمانگاه هستش نه اینکه بیای اورژانس یه تخت اشغال کنی ما شده مریض اسهال رو تخت بوده بعد مریض رو تخت اکسترا در حال آپنه ( ایست تنفسی) یه مانیتور و اکسیژن نبوده بهش وصل کنیم 

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جوجه پرستار کالچِرلِس خو د تی

فارسی اینی که گفتی رو بگو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تریاژ میشن عزیزم قبولم نمیکنن برن درمانگاه به زور میان تو

تو شهر ما اینطور نیست طرف تریاژ میشه و بعد معرفی مبشه به پزشک کسی به زور ویزیت نمی گیره 

بخش اورژانس پر تخت و بد حالها روی تخت ن و اونهایی که سر پاترن روی صندلی ن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
Culture means بی‌فرهنگ in persian

تنکیو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تعجب کردم از این حرفت اینجا دیدم که الکی به حرف بیمار نمیفرستنش تخت اورژانس فقط بیمارانی که با امبولانس میارن یا اونایی که خود دکتر تشخیص بده تخت میدن تو اورژانس .یعنی بیمار اول میره دکتر عمومی بیمارستان بعد به تشخیص دکتر اورژانس بستری میشه و بعد کاراش انجام میشه تا ویزیت پزشک اورژانس بشه و بعدش کارای درمانی انجام میشه رو تخت اورژانس یا مرخص میشه یا به دستور دکتر مربوطه میره بخش بستری .تا حالا نه دیدم نه شنیدم که به حرف خود بیمار تخت اورژانس بخوابوننش