2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاید درچه حالی هستید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
وای ببخشید حالت خوببچه رو زده میکنیالان همون 5 خط کافیهباور کن با 4 تا لوحه دکتر مهندس نمیشندی ماه پ ...

پارسال دو قلو داشتم کلاس اول

ببخشید ولی روشت رو عوض کن خودم معلمم و اختلالات یادگیری کار میکنم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ببخشید حالت خوببچه رو زده میکنیالان همون 5 خط کافیهباور کن با 4 تا لوحه دکتر مهندس نمیشندی ماه پ ...

یکم دستش کنده می‌خوام هم ارزش دستش تو نوشتن خوب بشه 

خودش که اعتراض نمیکنه یه مثلا ساعت ۵مینویسه یه صفحه ساعت ۸

پارسال دو قلو داشتم کلاس اولببخشید ولی روشت رو عوض کن خودم معلمم و اختلالات یادگیری کار میکنم

چیکار کنم دستش تند بشه تو خونه یه صفحه را سر ۲۰دقیقه می‌نویسه تو مدرسه لوحه میده بهشون وقت میده پسرم یا نمیتونه تمام کنه نصفه می‌نویسه نمی‌دونم مشکلش کجاست

چیکار کنم دستش تند بشه تو خونه یه صفحه را سر ۲۰دقیقه می‌نویسه تو مدرسه لوحه میده بهشون وقت میده پسرم ...

این که طبیعی تو کلاس محرک های حواس پرتی و عدم تمرکز زیاد هست

بهش بگو

بگو داخل کلاس هم همین طور سریع بنویس حواست به دوستات نباشه دوتا مداد تراش شده آماده براش بزار و لوازم تحریر ساده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ولی با توجه به تجربه بهت میگم انرژی‌تان رو بزار برای آبان تا دی 

ممنون عزیزم 💚 میشه درخواستی قبول کنید اگه درسی مواردی بود کمک کنید ؟

بله عزیزم

من پسرم کلاس دومه پارسال معلم سختگیر اما مهربونی داشتن حداروشکر اصلا اصلا اذیت نشدم معلمه عالی بود بچه کلا سر کلاس متوجه میشد و‌اصلا نیازی به کار کردن من نبود.امسال کلاس دومه باز افتاده تو کلاس یه معلمه سختگیر اما بشدت جدی وای یعنی دلم براش کبابه روز اول املا گرفته بود سه صفحه مشق داده بود فعلاهم که تند تند درس میده یعنی دوهفته نشده هنوز نصف دفترو مشق نوشتن.هرچقدر به پسرم میگم کلاستو عوض کنم میگه مامان من دوسش دارم🙄واقعا خیلی خشنه معلمه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

پسرمن کلاس ششمه کلاس اولش تو شاد بودبه خاطر کرونا چپ دستم هست و نوشتن براش سخت بودولی هیچوقت چیزی رو به جاش ننوشتم یا حتی رنگ کنم یا بهش استرس بدم که زود باش و..همیشه گذاشتم به عهده خودش هر وقت تو حل مسأله کمک خواسته براش توضیح دادم یا ازش امتحان گرفتم الان دیگه کامل روپای خودشه