نه من برای پسر بزرگم هم کتاب کار نگرفتمگفتم اینا بچه پسر هستن اگه فشار بیارمزود زده میشنفقط کتابای خ ...
پیجش بده ببینم چیا داره
برا ما ۳تا جزوه فارسی دادند یکی ریاضی یکی علوم یکی افزایش سواد خواندنی یکی مهارت حل مسئله یکی هوش یکی افزایش تمرکز
یکی خودم پیک آخر هفته خریدم تو اینستا کاربرگ پیدا میکنم هنوز معلمش میگه دستش کنده من امروز زمان گرفتم لوحه. ر ر رتو ۲۰دقیقه تموم کرد نمیدونم تو کلاس چرا دیر تمام میکنه😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🥴🤪دیروز به چه بدبختی چراغ راهنمایی براش درست کردم بردهامروز میبینم خورد و خمیرش کرده انداخته تو کی ...
روز اول آمد گفت دیگه کسی به من نگه پاشو برو بازی کنا من میخوام فقط درس بخونم بعد آمد غذاخوردن داداشش گفت بیا تفنگ بازی یکی گذاشت در گوشش مگه من نگفتم دیگه بازی نمیکنم باید فقط درس بخونم
من معلمش میگه ۵خط ما ۸خط مینویسیم ۲صفحه یکی اول کار یکی ساعت ۷عصر نگاره ها از باش خیلی کار میکنم جزو ...
وای ببخشید حالت خوب
بچه رو زده میکنی
الان همون 5 خط کافیه
باور کن با 4 تا لوحه دکتر مهندس نمیشن
دی ماه پشیمون میشه از کارت
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)