2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاید درچه حالی هستید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
وای چه صبری داری درسته من خیلی داد میزنم بنویییییس ولی باید کامل بنویسه پاشه

داد زدن رو پسر کوچیکم جواب نمیده چون حساب نمیبره بدتر قهر میکنه یهو دیدی زد دفترو پاره کرد🥴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه من برای پسر بزرگم هم کتاب کار نگرفتمگفتم اینا بچه پسر هستن اگه فشار بیارمزود زده میشنفقط کتابای خ ...

پیجش بده ببینم چیا داره

برا ما ۳تا جزوه فارسی دادند یکی ریاضی یکی علوم یکی افزایش سواد خواندنی یکی مهارت حل مسئله یکی هوش یکی افزایش تمرکز

یکی خودم پیک آخر هفته خریدم تو اینستا کاربرگ پیدا میکنم هنوز معلمش میگه دستش کنده من امروز زمان گرفتم لوحه. ر ر رتو ۲۰دقیقه تموم کرد نمی‌دونم تو کلاس چرا دیر تمام می‌کنه😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂من میگم بنویسسسسسس میدو میشینه

خو حساب میبره طفلی

من برا پسر بزرگم اگه نمینوشت میگفتم فردا حق نداری بری مدرسه،تندی مینوشت

بعد به این میگم ننویس فردا هم نرو میگه چه بهتر🥴🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😅چه کله شق خوشمان آمد🧿😂

🥴🤪

دیروز به چه بدبختی چراغ راهنمایی براش درست کردم برده

امروز میبینم خورد و خمیرش کرده انداخته تو کیف برام آورده

اصن انگار قلبم رو لول کرده 

چقد زحمت کشیده بودم آخه من😬🥴🤪

🥴🤪دیروز به چه بدبختی چراغ راهنمایی براش درست کردم بردهامروز میبینم خورد و خمیرش کرده انداخته تو کی ...

😂😂😂وای پسرم اینطور نیست یکم بخندم همه چیزو اتو شده گوشه دفتراش صاف برگه میدن برا اردو و جلسه یه تیکه برگه می‌زاره داخل پوشه 

🥴🤪دیروز به چه بدبختی چراغ راهنمایی براش درست کردم بردهامروز میبینم خورد و خمیرش کرده انداخته تو کی ...

روز اول آمد گفت دیگه کسی به من نگه پاشو برو بازی کنا من می‌خوام فقط درس بخونم بعد آمد غذاخوردن داداشش گفت بیا تفنگ بازی یکی گذاشت در گوشش مگه من نگفتم دیگه بازی نمی‌کنم باید فقط درس بخونم 

روز اول آمد گفت دیگه کسی به من نگه پاشو برو بازی کنا من می‌خوام فقط درس بخونم بعد آمد غذاخوردن داداش ...

خدا کنه با همین فرمون تا آخر سال بره🤪

خدا حفظش کنه برات💞♥️

والا اینطور نبود رفت مدرسه از این رو به اون رو شده😐

شاید تاثیر معلمشه

واقعا معلم خوب خیلی موثره

من معلمش میگه ۵خط ما ۸خط مینویسیم ۲صفحه یکی اول کار یکی ساعت ۷عصر نگاره ها از باش خیلی کار میکنم جزو ...

وای ببخشید حالت خوب

بچه رو زده میکنی

الان همون 5 خط کافیه

باور کن با 4 تا لوحه دکتر مهندس نمیشن

دی ماه پشیمون میشه از کارت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)