2777
2789

من چند سال پیش همینجوری یک لباس ماکسی کنزل ترک خریدم. هیچ جا هم نپوشیدم. الان ۲۳ تومنه. گفتم همونو بپوشم. 

ولی خب مدل های جدیدترم دیدم که گیج شدم چی خوبه و کدوم رو بگیرم.

شما چه رنگی پوشیدین مدلش چه جوری بود؟ عکس بفرستین اگه دارین

همین یک دونه داداشو دارم. اصلا ایده ای ندارم که چکار کنم چی بگیرم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنجشنبه این هفته عقد خواهر شوهرم یه لباس مجلسی خریدم مشکی طلایی هست با پولک و شاین اکلیلی خیلی جذاب و شیک تو تن می‌خوام شنیون بسته و به آرایشگاه توپ برم انجام بدم لنز بزارم حسابی به خودم برسم💃💃💃صبح پنجشنبه میریم محضر بعد دیگه میایم خونه میرم آرایشگاه کارام میکنم و عصر راه میفبتیم بریم باغ

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
میشه توضیح بدی چیهسرچ کردم چیز خاصی نیومد

معمولا این ی اصطلاحه بین افرادی که لباس مجلسی میفروشن 

لباسی که بیشتر واسه اطرافیان نزدیک عروس دوماده 

حالا من میگردم عکسشو میفرستم 

لباسای بلند معمولا دنبالع دارن یا طرح پارچه هاشون سنگینه

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

برو خیابون هفت تیر مفتح یا شانزلیزه 

آخه نوشتنی نمیشه گفت چه مدلی بخری 

اگر بودجه ت کمه افسریه هم یه پاساژ هست لباس مجلسییای خوشگلی داره 

من عروسی داداشم یه پیراهن سفید مشکلی حالت پفی بود پوشیدم البته 15سالم بود😂

موقع خرید چندتا پرو کردی تا اینو خریدی؟ من میترسم برم پرو کنم فروشنده بکنه تو پاچه‌م به زور بخرم

وای خواهر برات نگم فقط سه چهارتا لباس آنلاین خرید زدم لغو زدم از ترس اینکه تا بیاد اندازم نشه استرس داشتم یکی هم از اینستا خریدم که دیگه نگم داغون اصلا اون چیزی نبود که تو عکس بود بعدم گوشی بلاک کرد تا اعتراض کردم دیگه گفتم هیچی حضوری نمیشه رفتم حضوری خریدم اصلا لباس مجلسی تا آدم ندوشن نمیتونه بخره من کلا همه چیز آنلاین میخرم ولی لباس مجلسی واقعا فرق داره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐