من یه هم اتاقی داشتم هرروز با دوست پسرش میرفت بیرون .. یه روز خرید ..لباس و اکسسوری و اینا همه رو میخرید .. هرروزم یه پلاستیک خوراکی و نوشیدنی.آره خلاصه برمیگرده به شانس و اقبال 😂
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب همینه عزیزم مثل اینک از جامعه بی خبرید باکره نبودن افتخار میدونن
خودت همون که گفتی رو نمیدی ؟!
فکر کنم از اینایی که میگی برا من بد نیس برا دیگران بده 😂
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خب همینه عزیزم مثل اینک از جامعه بی خبرید باکره نبودن افتخار میدونن
من ندیدم کسی افتخار بدونه
اگر کسی رابطه هم داشته باشه صرفا فرهنگ و سبک زندگیش به این صورته وگرنه ندیدم کسی بر طبل شادانه بکوبه بابت این قضیه.
بعدم صحبت کردن راجع به موضوع رابطه با اون ادبیات سخیف واقعا توهین به دختره و حال آدم رو بهم میزنه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️