2777
2789
مطمئنی رابطه نداشتن؟!

بابا بیخیال شو ! 😂😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

آره کلی لباس و طلا و حتی دختره 2، 3 تیکه جهیزیه رو با پول پسره خرید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی رابطه نداشتن؟!

نمی‌دونم برا دوستاش تعریف میکرد و نشون میداد ما هم می‌دیدیم .. وگرنه حتی در حد سلام هم ارتباط نداشتیم که خبر داشته باشم باهم خوب نبودیم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

تاپیک های اینجا را باور نکن، 90 درصد دروغ و کلاس گذاشتن الکی هستن. 

والا من هم اینجا و داخل فضای مجازی و هم توی واقعیت خیلی از خانم ها را دیدم که توسط دوست پسر اخاذی میشن، حالا یا با رضایت و یا به اجبار. منظورم اینه که پسرها زرنگ شدن و دنبال اینن که از دخترها بِکَنَن. 

البته استثنا هم هست ولی اکثرا با وابسته کردن دختر و یا با آتو گرفتن از دختر، مدام به بهانه های مختلف ازش پول می گیرن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

شما والا تو پیام قبلتون گفتید اون‌ها لابد می‌دن.دوست‌پسر هم چیزی نیست که شما قبولش داشته باشید یا نه ...

ببین عزیزم یا میدن پسر محض رضای خدا موش نمیگیره بعد هم گفتم بعضیا هم قصدشون ازدواجه برا دختر بی چشم داشت خرج می کنند یا تو اب نمک دخترن ک برسن بهش 

حالا من یکم بد گفتم ولی ببخشید زنا میکنن شما چرا بهتون برخورده

بله بهم برمیخوره وقتی میبینم به انسانی صرفا بابت سبک زندگیش که به هیچکسی هم آسیبی نمیزنه و مربوط نیست توهین میشه.

شما خودت دختری و شنیدن این صحبت ها از یه دختر اصلا وجهه‌ی جالبی نداره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله بهم برمیخوره وقتی میبینم به انسانی صرفا بابت سبک زندگیش که به هیچکسی هم آسیبی نمیزنه و مربوط نیس ...

باشه عزیزم معذرت میخام من تند رفتم ولی این جور دخترا باعث فساد درجامعه شدن نگین ک اسیب نمیزنند ترویج بی بندباری کم نیست

بابا والا چرت میگن ما تا حالا ندیدیم پسرا از این ولخرجیا بکنن شوهرا زیر بار اینا به سختی میرن دوست پ ...

خیلیا میدن بستگی به وضع مالیشون داره دختر دایی همسرم مثلا داره با دوست پسرش حرف میزنه میگه دارم میرم خرید آرایشگاه فلان یارو ۲۰ ۳۰ تومن میزنه براش چون براش پولی نیست بقیه هم اندازه توانشون 

دخترا از من گذشته و همیشه فداکار بودم ولی اگه پسری براتون خرج میکنه قدرشو بدونید بهش حس حامی بودن بدید باور کنید بهش کمک کردین هم به خودتون هم به اون 

حرفای امروزی که رابطه ۵۰ ۵۰ اینا فقط از پسرا پرنسس میسازه در نهایت هیشکی بهتون نمیگه فداکار باور کنید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ببین عزیزم یا میدن پسر محض رضای خدا موش نمیگیره بعد هم گفتم بعضیا هم قصدشون ازدواجه برا دختر بی چشم ...

همه تو رابطه‌شون با یه جونور نمی‌رن تو رابطه و خودشون هم طعمه نیستن. شاید باورت نشه، خیلی‌ها دقیقا با رضایت و تمایل دو طرف ممکنه هر سطحی از ارتباط فیزیکی رو داشته باشن و ازش لذت ببرن، براش چرتکه هم نندازن و بابتش توقع هزینه هم نداشته باشن. 

متأسفم که تصورت از رابطه انقدر چرک و کثافته. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

خب اخه واقعیته عزیزم بعضیا انگار تو غار زندگی می کنند

خب واقعیه که واقعیه چه ضرری به شما رسونده ! که اینقد تاکید داری و کنجکاوی 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**