2777
2789

همه‌ی آدمها مثل هم نیستن بنابراین همه‌ی رابطه ها هم مثل هم نیست 

یکی دوست داره و وضع مالیش اوکیه برای دوست دخترش بیشتر خرج می کنه یا برعکس 

بستگی داره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالشون

خیلی گشادن🤧

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

بعضیا میدن خرج میکنن حالا یا پول تو جیبی یا کادو یا هزینه خورد و خوراک … اونایی هم که یه هزاری خرج نمیکنن مشخصه چجوری هستن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ک.. میدن اگ هم ندن مگ اینک ژرف قصدش ازدپاج باشه ک اونم دختر بی ارزش میشه والا

چقدر بی شخصیتی واقعا

طرز صحبتت راجع به دخترا واقعا جای تأسفه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

والا اونی ک وضعش بهتر بود گدا تر بود😂

آره قبول دارم بعضیا خسیسن

درکل میگم بستگی به آدمش داره

والا اونی ک وضعش بهتر بود گدا تر بود😂

دقیقا چون خودش به سختی پولدار شده یا به تازگی پولدار شده دلش نمیاد خرججج کنه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ک.. میدن اگ هم ندن مگ اینک ژرف قصدش ازدپاج باشه ک اونم دختر بی ارزش میشه والا

عزیزم اگه شما فقط به خاطر دادن تا حالا خرجت کردن دلیل نمی‌شه شغلت رو به بقیه نسبت بدی. شعور هم خوب چیزیه والا.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.