2777
2789
همه تو رابطه‌شون با یه جونور نمی‌رن تو رابطه و خودشون هم طعمه نیستن. شاید باورت نشه، خیلی‌ها دقیقا ب ...

ما داریم اونایی رو میگیم ک طرف جورابشم براشمیخره 😐 ن ک دو طرف میخوان بعله زور ک نیست

باشه عزیزم معذرت میخام من تند رفتم ولی این جور دخترا باعث فساد درجامعه شدن نگین ک اسیب نمیزنند ترویج ...

قربونت عزیز دلم من بیشتر از همه به خاطر خودت گفتم چون واقعا برای خانوم خوب نیست با این ادبیات صحبت کنه.

بیخیال عزیزم ما مسئول مسائل شخصی دیگران نیستیم.

خودمون هم کامل نیستیم و کم مشکل نداریم بخوایم به مشکلات دیگران بپردازیم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ک.. میدن اگ هم ندن مگ اینک ژرف قصدش ازدپاج باشه ک اونم دختر بی ارزش میشه والا

خیلیام میدن خرج پسره هم میکنن ربطی نداره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همه تو رابطه‌شون با یه جونور نمی‌رن تو رابطه و خودشون هم طعمه نیستن. شاید باورت نشه، خیلی‌ها دقیقا ب ...

آ قربون دهنت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما داریم اونایی رو میگیم ک طرف جورابشم براشمیخره 😐 ن ک دو طرف میخوان بعله زور ک نیست

دیگه وقتی زور نیست شما هم بهتره دخالت نکنید.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

خب عزیزم بنده خدا حسرت خورد خاستم اگاهش کنم ک

همه رابطه ها بده بستون نیست . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

موافقم باهات.

خیلی از دختر ها به خاطر لذت خودشون این کار رو انجام میدن و دلیلی نداره فقط صرفا برای باج دادن به پسر و هزینه و.. رابطه برقرار کنن.

یه چیز دو طرفه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

موافقم باهات.خیلی از دختر ها به خاطر لذت خودشون این کار رو انجام میدن و دلیلی نداره فقط صرفا برای با ...

دقیقا.

من کاری به تقیدات مذهبی و عرف ندارم. بخش مهمی از هر رابطهٔ عاطفی خوبی، حالا چه ازدواج چه ارتباط دوستی، رابطهٔ جنسیه. حالا یک نفر به خاطر چارچوب‌هاش، نمی‌خواد و انجام نمی‌ده، ولی کسی که چهارچوب‌هاش محدودش نمی‌کنن، معلومه که لذت می‌بره و از این طریق رابطهٔ عاطفی باکیفیت‌تری ایجاد می‌کنه. من واقعا متوجه این گارد نمی‌شم. یه جوری می‌گن انگار برای تمام دخترها ضرره و دختر کالای مصرفیه و داره استفاده می‌شه تو رابطه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

آره وظیفشه خوب مرد باید یک کاری بکنه به چشم زن بیاد دیگه چجوری بیاد؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.