2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 129 پست
به مامانت بگو ببرتش مشاوره از الان جلوشو بگیرید بزرگ بشه غیر قابل کنترل میشه و سرتغ از اینا که راست ...

فک نکنم عرضه همچین کار داشته باشه ی بی مغز احمق نیشه که مردم به ریشش میخندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهههه اصلا خواهرت با این حمایت بی‌جای مادرت تبدیل ب ی موجود غیر قابل کنترل میشه قصدم توهین نیستا

جانم توهین نمیکنی خودم بدترشو گفتم نگا کنی اتفلیا الان موجود غیر قابل کنترله بعدشو نمیدونم دیگه خدا رحم کنه هیولا نیشه چه عفریته هس چه بازیگره

خواهر خیلی هم بدجنسهابجی من اصلا اینجوری نیست حتی یک درصد ولی جرات نداره ب من یا بچم کوچیک ترین چیزی ...

نه خواهر من با همه مشکل داره دوست نداره تو مدرسه تنهاس با هرکی دوس میشه دعووا میکنه بلاک میکنه طرف میره تنهای تنهاس تو خونه هم بدترین فحشا رو به مادرم میگه با بابام مشکل داره از من متنفره 

جانم توهین نمیکنی خودم بدترشو گفتم نگا کنی اتفلیا الان موجود غیر قابل کنترله بعدشو نمیدونم دیگه خدا ...

ارههههه 

تقصیر مادرت هم هست همش 

بچه ها تحت تربیت بزرگتر ها رشد میکنن 

مراقب بچت باش و کم رفت آمد کن

نهههه اصلا خواهرت با این حمایت بی‌جای مادرت تبدیل ب ی موجود غیر قابل کنترل میشه قصدم توهین نیستا

تو مدرسه هرچی دوست داره دو روز بیشتر دوام نمیاره دو روز خودشو نگه میداره روز سوم کات میشن خیلی بدجنسه ادم دورش نیس واسه همون بجه تو ده سالگی باید معصوم بود نه ی هیولا مامانم میگه دوست یابیش مشکل داره نمیگه این بچه عادی نیس

فک نکنم عرضه همچین کار داشته باشه ی بی مغز احمق نیشه که مردم به ریشش میخندن

این حجم از غلدری برای این سن واقعا زیاده به خواطر بلوغ هم هست کنترل نشه بدتر از اونم میشه تا ۱۶ سالگی

بچه خواهر منم اینطوری بود مداوم سرش تو گوشی بود و بد دهن و بی حوصله

ولی در این حد نبود دیگه که بخواد به مادر پدرش توهین کنه با اینکه بچه ارومی بود و خیلی سعی کردن کنترلش کنن ولی چون از لحاظ گوشی جلوشو نگرفتن تو بچگی رفت طرف سیگار و خلاف بزور تونستن نجاتش بدن هم خودشو بدبخت کرد هم خانوادش

براتون ارامش دعا میکنم واقعا نوجوان سن بلوغ سخته زیاد اونجا نرید به مادرتون هم بگید مایع ابرو ریزیه شاید مادرتون از ترس ابرو هم شده کاری کرد

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

نه خواهر من با همه مشکل داره دوست نداره تو مدرسه تنهاس با هرکی دوس میشه دعووا میکنه بلاک میکنه طرف م ...

به مادرت اینا نگو ولی تو بیمارستان اعصاب و روان پر از این بچه های اینجوریه  که به بستری شدن میرسن..نمیدونم علتش چیه ...بارداری پرتنش تربیت بی اصول یا چی

ارههههه تقصیر مادرت هم هست همش بچه ها تحت تربیت بزرگتر ها رشد میکنن مراقب بچت باش و کم رفت آمد کن

چشم من تا بودم نذاشتم اذیت کنه گرفتمش سادیسمم داره ولی مامانم میگه اینجور باهاش بازی میکنه من وقتی نبودم چون نامانم نزاره دخترش گریه میکنه میره میزاره اذیتش کنه

حتما بیش فعال

نه بچه های بیش فعال اصلا اینطوری نیستن اتفاقا خیلیم خوش برخورد و اجتماعی و باهوشن مورد زیاد دیدم من

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

خودمم میدونم تازه منو بیرون میکنن بچمو بزارم بزنه تا روحیات عنتر ده ساله خراب نشه دیگه تا ۵ سالگی تو ...

میگم واقعا عجیبه آخه من که خودم اعتقادی ندارم ولی جن نرفته تو جلدش؟ آخه بعیده انقد وقیح بودن

https://daigo.ir/secret/61809473157