2777
2789

چرا اینطوری شدم 

الان چند ماهه عقدیم ولی یروز خوش نداشتم یکماه دیگه عروسیمه از غم و غصه دارم میمیرم ن آرایشگاه انتخاب کردم ن لباس ن هیچی

اصلا بدم میاد از خانوادش از فامیلاش از همه چیزشون

یه مادر رو مخ داره ک یروز میام خونه شوهرم باید همه کاراشون بکنم غذا درست کنم چون هیچوقت خونه نیست 

متنفرم ازشون 

بلد نیستم با سیاست رفتار کنم هزار بار ب شوهرم گفتم از ازدواج پشیمونم خب میخوام گلایه مادرش نکنم نمیتونم الان بهم میگه مقصر تویی مامان من خیلی خوبه

چون اون خودشو خوب نشون میده هر بلایی سر من میاره معلوم نمیشه

کاش عشق کورم نمیکرد کاش ب خانوادم گوش میدادم خیلی غریب و بی کس شدم😔

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

پس طلاق

😐

دیگه غلطی ک کردم نمیتونم زرت طلاق بگیرم سر هرچیزی

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عروسی نکن

بخدا هرجایی اشتباه کردی برگرد.برو به دستو پایه خانوادت بیفت

بهتراز عذاب هر روزه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اینقدر معذبی و این همه عشق چی شد روزهای خوب بین تون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب عروسی نکنبخدا هرجایی اشتباه کردی برگرد.برو به دستو پایه خانوادت بیفتبهتراز عذاب هر روزه

خانواده ای ندارم ک ب دست و پاشون بیوفتم

امیدوارم همین زندگیم یجوری درست شه

برین پیش مشاور

آره باید بریم حتما نمیتونیم زندگی کنیم اینطوری

میدونی یه کار کن 

قبل از هر کاری که میخای انجام بدی یه لحظه فکر کن یا حرفی که میخای به همسرت بگی 

با فکر درست میشه مشکلت که حاد نیست

فکر کردی بقیه الان گل و بلبله زندگی شون،  به حرف این بچه ها هم گوش ندی فکر جدایی باشی 

به همسرت نگو پشیمونی و این حرفا،  حالا پشیمونی که چی،  اگه خیلی داغونی جدا شو 

اینقدر معذبی و این همه عشق چی شد روزهای خوب بین تون

خانواده ها ک اومدن وسط همش از بین رفت😔انگار دلشون نمیخواد بچشون خوش بخت باشه با حرفها و دخالت های بیجاشون

تو این چند سال باید کامل شناخت پیدا میکردی.

هرچیزی از خودش شناختم درست بود اما خانوادشو ک نشناخته بودم